2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماری جونم فقط کلوپها رو میشه دعوتنامه فرستاد اما تاپیک رو نه
مگه اطلاعیه هایی که گذاشته شده تو تاپیکو نخوندی ؟
عزیزم آزمون امسال 18 اسفند همین سال برگزار میشه
در مورد مدرک زبان هم که قبلا توضیح دادیم مدرکی لازم نیست تو آزمون متمرکز درس زبان امتحان گرفته میشه البته اگه آزمون زبان ملی جداگانه ای برگزار نشه !!!!!! که اطلاعیه دوم رو بخون

من تو اداره کارم طوریه که میتونم درس بخونم البته بعضی مواقع
خیلی خوبه زیبا جون آفرین بر شما
آره حالا بچسب به زبان من دقیق نمیدونم اما تا جایی که یادمه واسه اولین امتحان دکترای نیمه متمرکز اسمی از مدرک تولیمو نبود فقط سه مدرک تافل و آیلتس و MCHE رو نام برده بودن و گفته بود که نمرشو وارد کنین بعد تو امتحان هم درس زبان رو بایستی جواب میدادی هر نمره ای که بیشتر بود همونو واست در نظر می گرفتن
پرمون جونم منم مثل شمام و رزومه قوی ندارم اما ناامید نیستم رسما هم از امروز شروع به خوندن کردم ببینم تا کجا با این انگیزه پیش میرم
آخه در هر صورت باید از یه جایی شروع کنیم مقاله نوشتن که با درس خوندن منافاتی ندارد پس فعلا درسو شروع میکنیم هر موقع هم موقعیت داشتیم به تحقیق و تفحص در کنار درسمون می پردازیم مهم اینه که از یه جایی شروع کرد اینکه بگیم اول مقاله بعد درس رو من قبول ندارم پس پیش به سوی موفقیت هر کی دوست داره زودی بیاد اعلام آمادگی کنه
سلام ملیدا جونمممممممممممممممممممممممممم

مرسی عزیزم.تو خوبی؟گل پسری خوبه؟

این چند روز درگیر از شیر گرفتن دخترم بودم.الان خداروشکر خوبه.

ملیدا من چرا اصلا حس درس خوندنم نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تروخدا یه کم منو دعوا کن.بهم انگیزه بده.
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی
2810