2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
رفتید؟ بیاید یه فکری برای من بکنید دوست جوونا!!!!!!!!!
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
آره عزیزم مصاحبه اصلی بود...
من نمیدونم این چه وضعیه.... به جای این که یه زن رو که مادره و بازم کلی انگیزه داره برای پیشرفت تشویق کنن تازه بهش بی احترامی هم میکنن...
دلشاد جون بگو باشه بعدا بگو ببخشید کاندوم سوراخ شد نفهمیدیم.. والله ... یه نفر باید اینجوری جواب بده تا حالشون جا بیاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان ندا مادرهمسرم هم همینو میگند. میگند حرف اشتباهیه باید جلوش بایستی...
انشالله موفق باشی عزیزم.
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
سلام خانم دکترای عزیز
چقدر خوشحالم که این تاپیک رو پیدا کردم چون دغدغه خودم همه ش ادامه تحصیله و خیلی ذهنم رو مشغول کرده
من 32 سالمه دکتر دندانپزشک هستم و یه پسر 4 ساله دارم
مشکل من اینه که شدیدا دلم میخواد برای تخصص بخونم و از طرفی هم میخوام امسال برای بارداری دوم اقدام کنم
اما این دو تا راه دقیقا دو راه مخالف هم هستن و همسو کردنشون خیلی مشکله
امیدوارم با برنامه ریزی و خوندن موفقیت های شما پرانگیزه تربشم
سلام خانوماااا خوبید؟

لادن جون فک کن من باردارم تیر ماه زایمانمه و دارم واسه کنکور امسال آماد میشم دو تا راهی که میگی مخالف هم نیستن اما یکم کار رو سخت می کنن...تازه رشته ای که من میخوام شرکت کنم گرایشش با چیزی که تو فوق خوندم 180 درجه متفاوته تازه کتابشا گیر آوردم یکم ترسیدم اما باز خودمو جمع کردم
دانشگاه خودمم میخوام برم واسه دکترا که یه شهر دیگست و از اینجا که زندگی می کنم 5.5 ساعت فاصله داره...هنوز جواب مقالاتمم نیومده اه

بچه ها این مجلات چرا اینقدر دیر جواب مقالاتو میدن؟؟ خیلی استرس دارم واسه مقالاتم...باید رزومه امو قوی کنم...3 تا علمی پزوهشی فرستادم جواب ندادن...واسه ISI هم هنوز اقدام نکردم بنظرم خیلی کار سختی میاااد
وااااااااااااااااااااااای افسرده شدم
پشت هر کوه بلند بیشه زاری ست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟
بچه ها من آزاد قبول شدم دو ماه خونده بودم

ولی سراسری اصلا نخوندم و امتحان ندادم چون به نظر خودم احتمال قبولیم کم بود

چون من ارشدم آزاد بود فکر کردم اگه رتبه خوبی بیارم هم تو مصاحبه ردم میکنن

الان که آزاد قبول شدم و رتبه ام خوب شد پشیمونم که چرا واسه سراسری نخوندم شاید قبول میشدم

به خاطر همین به سرم زده واسه سال بعد سراسری بخونم !!!

به نظرتون امسال آزاد نرم و واسه سراسری بخونم؟؟؟؟

دوباره میسازمت وطن ... اگر چه با خشت جان خویش
نه دندونات باید حتمن ردیف و صاف باشه این اولین اصله
دومین اصل اینه که بیلیچینگ هم کرده باشی
دیگه بوتاکسو لیزر مو زاید و در صورت لازم لیپو ساکشن و دیگر موارد رو باید رعایت کنی
جورابت نباید بو گند بدن
هر روز باید بری حمام
.....
اوهههههههههههههههه خیلی شرط داره به این راحتیا نیست

بابا دختر خوب ما رو گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
آخه گوزن چه ربطی داره به شقیقه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
سلام خانومای خوشگل تحصیل کرده
شوهر من ازاد قبول شد با رتبه 190 که اخرین رتبه اش 220 هست
به نظرتون چقدر ممکنه قبول بشه
رشته مدیریت اموزشی

روزمه کاملی داره
صلاحیتنامه هم اساتیدش بهش دادن
منم رشتم مهندسی منابع طبیعی هست برای سال جدید و ازمون دکترا با اراده و پشتکار همراهتون هستم

من باید امسال قبول بشم و چاره ای ندارم یعنی اصلا برای سال بعد نمیتونم فقط و فقط سال 92

مرسی از همتون
نیکی جون اگه رزومش عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی باشه احتمالش هست وگرنه نه چون دانشگاه آزاد امسال 7 برابر ظرفیت دعوت به مصاحبه کرده
هنگامه جان هم رشته ای هستیم
موفق باشی
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
نینی جون من واسه امسال میخوام عزممو جزم کنم

خوشحال شدم از اشناییت عزیزم

به نظرت از الان شروع کنم خوبه میخوام اروم اروم بخونم

ز طرفی درسامون فرار هستش

در ضمن من فقط امسال و وقت دارم چون باید سال بعد نی نی بیارم خخخخخخخخخخخخخ

شما نی نی داری؟؟ خداییش با نی نی کوچیک سخته

اگه مثلا بچه داشتم که 5سالش یا 7 سالش مثلا بود خوب بود

با نوزاد خیلی سخته

از الانم میخوام برای ازمون مهر ماه msrt یا tolimo شرکت کنم
خوشحالم از اشنایی با شما عزیزم
هنگامه جون منم از آشنایت خوشحالم
من نی نی ندارم
من نزدیک 2 ماه تخصصی خوندم 58 درصد زدم
به نظرم الان زبان بخون برا تخصصی یکم زوده البته بستگی به خودت داره
موفق باشی عزیزم
2810