2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
سلام بچه ها...
رزا جون ایشالله که غم آخرت باشه عزیزم... یه وقتایی ناراحتی ها برای آدم یه دلیلی میشن برای تلاش بیشتر و برای قوی تر شدن... مطمئنا تنها خواسته مامان گلت شادی و موفقیت توه عزیزم...

ملیدا جون خوبی عزیزم؟ انتخاب رشته کردی؟ میبینم که با گیسو طلا دارین همشهری میشین...
من به این ترتیب انتخاب رشته کردم
1. امیر کبیر2. علم و صنعت 3. خواجه نصیر 4. پژوهشگاه مواد و انرژی 5. صنعتی اصفهان
5 به بعدم دانشگاه های بالا زدم که الکیه...شریف و تهران و تربیت مدرس... امیدم به انتخاب 3 و 4 و 5 هستش...
دو هفته دیگه تاریخ مصاحبه ها اعلام میشه .. چه زود...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بر دوستای دکتر خودم
ایشالله که همه اونایی که انتخاب رشته کردن همون جایی که دوس دارن قبول شن
من هنوز انتخاب رشته نکردم نمیدونم مرددم چرا ؟ اگه انتخاب رشته کنیم بعد نریم واسه مصاحبه از کنکور سال بعد محروم میشیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه ملیدا جون
فکر کنم اگر مصاحبه هم قبول شی نری محرومیت داره
مامان ندا جون انشالله موفق باشی. خیلی خوبه. خب چر به ترتیب نزدی از شریف؟
من که کلا 4 تا انتخاب داشتم. خخخخخخخخخ
خسته شدم کلیییییی
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
سلام..
دلشاد جون آخه با یه مشاور صحبت کردم گفت اگر دانشگاه های بالا رو بزنی و به فرض مصاحبه دعوت بشی چون رزومه متوسط داری تو مصاحبه رد میشی و فقط گزینه هاتو میسوزونی... دانشگاهی رو بزن که اگر به مصاحبه دعوت شدی شانس داشته باشی قبول بشی... یه فرمولی داشت که تو اون سایتی که معرفی کردم میگفت..ژ
ملیدا اگر مصاحبه نری فقط اون انتخابت حذف میشه مشکل دیگه ای پیش نمیاد و محروم هم نمیشی
سلام خانم دکترای آینده

ملیدا جون بچه ها درست میگن اگه دعوت بشی و نری فقط از اون انتخابت حذف میشی و محرومیت فقط برای وقتیه که در نهایت یه جا قبول بشی و نری. حالا انتخاب کن تا ببینیم قسمت چی میشه.

مامان ندا جون انشاالله که بهترین رو قبول میشی.

دلشاد جون 4تا بودنش مهم نیست انشاالله که شما هم هر جایی که دوست داری قبول شی خانمی

پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی
پرمون جون منم اصلا نمیدونم تا چه رتبه ای شانس قبولی بالاست.بذار ببینیم نتیجه من چی میشه .اصلا جایی دعوت میشم یا نه
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی
سلام خانم دکترای خوب خودم
امیدوارم که همه اونایی که مجاز شدن و انتخاب رشته کردن هر جایی که دوس دارن قبول شن و اونایی هم که مجاز نشدن از همین حالا با یه برنامه ریزی درست شروع کنن
گیسو طلا جونم و ندا جون من هم بالاخره انتخاب رشته کردم ممنونم از همتون منم 5 تا انتخاب داشتم و منتظرم ببینم چی میشه
بچه ها چطور برا مصاحبه باید آماده شد؟؟؟؟؟؟/
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
مرسی بچه ها
مامان ندا کلا 4-5 تا دانشگاه بیشتر نبود عزیزم :)
من به ترتیب دانشگاه زدم چون اگر دعوت شم شانسم فقط تو الویت اولمه. البته امیدی به دعوت ندارم :(

الان میرم این فیلم ها رو هم میبینم عزیزم.
اخه یه کمی این سایته دردسر داره. عضویت و... جندروز پیش تنبلیم اومد. خخخخخخ
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
راستی مامان ندا خیلیییییی وقته میخوام بگم....این نی نی جیگرتو از طرف من بوس کن...خیلی هزارماشالله نانازههههه
سلام به همه خانم دکترای آینده
من اینجا رو همین امروز اتفاقی پیدا کردم.
خوشحالم که با شماها آشنا شدم . امیدوارم هرجا که صلاحتون هست قبول بشید برا منم دعا کنید.

رشتم روان شناسی هست. متولد59 هستم و نی نی هم ندارم.
امسال مجاز شدم و انتخاب رشته هم کردم اما چشمم آب نمیخوره واسه مصاحبه دعوت بشم آخه کلا 6 تا دانشگاه بیشتر نمیخواست؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
درصد دروس امتحانی ام هم اینجوری بود: استعداد41
زبان40
تخصصی 35
2810