2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
رزا جان خیلی خیلی متاسف شدم
تو رو خدا امیدتو از دست نده به خاطر مادر نازنینت هم شده از همین الان شروع کن
استعداد تحصیلی ممکنه حذف شه ولی از همین الان زبانو و تخصصی ها رو شروع کن و خلاصه نویسی کن
به خاطر مادرت تلاش کن تا خوشحال شن
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از خدا می خوام سال آینده رتبت تک رقمی شه
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
معلومه که دل مهربونی داری عزیزم
امیدوارم مصاحبه هم قبول شی
به خواست خداهم دامنت هم سبزشه وکلا سال پرخیروبرکتی باشه برات
دعام کن
تمام ترسم از این است که یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من بیدار نشسته باشم ...
سلام
رزا جون تسلیت میگم عزیزم..انشالله دیگه غم نباشه...
به امید خدا شروع کن به خووندن تخصصی ها. درصد زبان و هوشت عالیه واقعا.
انشالله نتیجه میگیری.
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
یک نکته بسیار مهم
درصد اکثر داوطلبان بسیار بالاتر از میانگین سال گذشته بود و در عین حال رتبه ها کمتر! گویا رقابت بسیار سختتر از قبل شده.
سال گذشته در رشته های فنی با درصدهای 10-30 درصد یک رقمی میشدند!!! اما امسال با درصدهای میانگین 50 درصد رتبه 10-12!!!!
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
سلام دوستای گل خودم.احوال خانم دکترای آینده( انشاالله) خوبه؟

رزا جون خیلی ناراحت شدم خانمی خدا بهت صبر بده عزیزم.انشاالله که دیگه غم نبینی. شرایطتت سخت بوده ولی انشاالله کنکور بعدی حتما قبولی.

بچه هایی که مجاز شدن کیا انتخاب رشته کردن؟

ملیدای گلم حتما اونجا رو هم میزنم راستی اگه دیدی از این به بعد بیشتر خودمو بهت چسبوندم خودت بدون واسه چیه

ولی جدی از شوخی گذشته به نظرت اگه اگه اگه اونجا بخوام قبول شم (مثلا) میتونم با یه بچه کوچیک تو اون شهر تنهایی زندگی کنم ؟

پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی
خیلی ممنونم ازت رزا جون
گیسو جان من که هنوز انتخاب رشته نکردم
سلام......
رزای عزیزم خیلی ناراحت شدم ایشالله که غم آخرتون باشه و خدا مادر عزیزتو بیامرزه یکم که احساس کردی روحیت بهتر شده حتما شروع کن به خوندن اینجوری کمتر هم فک میکنی ایشاله که زودتر به زندگی عادی برگردی عزیزم و امسالم قبول شی و روح مادرتو خوشحال کنی
آره عزیزم مجاز شدم اما با چه رتبه ای ایشالله سال بعد با برنامه ریزی دقیقتر می خونم هرچند به قول دوستان سال به سال داره بدتر میشه و رقابت شدیدتر
گیسوطلا جونم چراکه نه عزیزم همه چی شدنیه درسته ممکنه واست دور از خونواده یکم سخت باشه اما هرجور بهش نیگا کنی همونجور میگذره واحدایی که باید بگذرونی به صورت تئوری و کلاسی کمن خوب پس سختیش به همون اندازست بعد واسه کارای پژوهشیت میتونی بری شهر خودتون اینجا هم برعکس تصور همه میشه زندگی کرد و مطمئنم می تونی از پس همه چی بر بیای مهمتر از همه اینه که منم کنارتم عزیزم غصه نخور
ملیدا جونم قربونت برم که اینقد مهربونی . بهت گفته بودم که 4 سال کارشناسیمو همونجاها گذروندم و با شرایط زندگی اونطرفا آشنام الان فقط موقع انتخاب رشته این میاد تو ذهنم که هر جایی رو که انتخاب میکنم اول باید ببینم با دخترم باید چیکار کنم وگرنه خودم هر جا که باشه مشکلی ندارم. برا من افتخاره که کنار دوست گلی مثل شما باشم.

حتما اونجا رو هم انتخاب میکنم تا ببینم خدا چی میخواد .ببینم اصلا دعوت به مصاحبه میشم یا نه

ملیدا شما انتخاب رشته کردی؟

مهاتماگاندی
ااا چه خوب نه من یادم نبود عزیزم پس نباید خیلی دغدغه شهرو داشته باشی می مونه دخملی نازت که می تونی نهد بزاریش یا واسش پرستار بگیری من تمام سعیمو می کنم که بهت کمک کنم و تنها نباشی

نه هنوز انتخاب رشته نکردم دیگه دارم کاراشو می کنم
من هنوز انتخاب رشته نکردم بچه ها.
سلام گیسوطلا جان
مبارک باشه امیدوارم همیشه موفق باشی
من مجاز نشدم میتونی درصداتو بذاری ببینم باید در چه حدی باشه تا مجاز بشیم؟ میوام برای سال بعد بخونم امسال خیلی کم خوندم
سلام دوستان.
ممنونم ملیدای عزیزم. من انتخاب رشته کردم.اونجا رو هم چهارمی انتخاب کردم. تا ببینیم قسمت چی میشه.

پرمون عزیز ممنونم .البته من خوب نخوندم و الان واقعا پشیمونم. منم رتبه جالبی نیاوردم و نمیدونم روزانه جایی میارم یا نه. تخصصی43- زبان25- استعداد 28
انشاالله کنکور بعدی
مهاتماگاندی
2810