2777
2789
عنوان

بچه داشتن سخت ترین کار دنیاس

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 46 پست

آخرشو خوب گفتی جفتک میندازه.

منم واقعا گاهی کم میارم و خسته میشم ولی دارم خودمو میکشم باز بیارم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
منم همینطور دلم یه پیاده روی دونفره میخواد دلم یه روز بدون دغدغه میخواد اما زهی خیال باطل🤒🙃

بروبچ مثل ما حسرت بچه نمیکشین هر شب هر لحظه ،درد فیزیکیتونو رو هوا خریدارم اگه بگن بچه دار میشی از فر،دا ۱۶ساعت شبانه روز بشین بچتو نگهدار و نخواب

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه آوردن کار اشتباهی هست توی این گرونی ها باید کلی سختی و بدبختی بکشی. که نیازهاشو برطرف کنی بعد هم بزرگ که شد بشینه بهت فحش بده که تو هیچ کاری برای من نکردی

البته خودم یک دختر دو ساله دارم و. دیگه نمی‌زارم بچه دار بشم اینم بتونم به یه جایی برسونم هنر کردم ولی خوب عادتش دادم صبح تا ساعت 11:30 با هم میخوابیم بعد بلند میشیم اول صبحانه ساعت 3 هم ناهار دوباره میخوابیم بعد با هم میریم سرکار 

من که دیگه طاقت بی خوابی رو ندارم دوباره از اول دوره نوزادی و دندان درآوردن و...

من همش میگم این نیز بگذرد.

سختی ها دائمی و همیشگی نیستن.

من به شدت هم بچه دوست دارم، هم خستم از بچه داری و خونه داری و شاغل بودن همزمان.

گاهی دلم میخاد ۵روز برم تو کما که از این دنیا جدا شم اصلا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
بروبچ مثل ما حسرت بچه نمیکشین هر شب هر لحظه ،درد فیزیکیتونو رو هوا خریدارم اگه بگن بچه دار میشی از ف ...

بخداااا برید خوووش باشید  وقتی خدا میخواد  راااحت باشید   شما چرا   الکی ناراحتید    حالا که نمیشید  بجای غصه فقط خوشی کنید   بچه واقعا سخخخته  دیگه  تا آخر عمممممررررر  یه مسئولیت بشدت سنگینه که  هی هم سنگین تر میشه  اتفاقا 😅

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
آواز دهل از دور خوشه  فکر میکنن بچه خیلی خوبه و راحت و بدون دردسر بزرگ میشه

آره واقعا 

باور کن  حتی  آخرت  هم  نداریم  از دستشون

آخه مگه میشه این روزا   درست تربیت شون کرد ؟

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
آره واقعا  باور کن  حتی  آخرت  هم  نداریم  از دستشون آخه مگه میشه ای ...

دقیقا 👌 

من دخترم چندروزه مریضه یعنی مارو سرویس کرده بخدا چند شبه نخوابیدیم داغون شدیم حالا مریض هم نباشه هرروز ی دردسر داره که آرامش مارو بگیره 

بروبچ مثل ما حسرت بچه نمیکشین هر شب هر لحظه ،درد فیزیکیتونو رو هوا خریدارم اگه بگن بچه دار میشی از ف ...

من کشیدم. ۵سال در آرزوی شب بیداری واسه یچه بودم.

اما وقتی بچه دار شدم فهمیدم چه اشتباهی کردم که انقدر حسرت خوردم  از لحظه لذت نبردم.

نمیگم بچه بده. بچه داشتن بزرگ ترین آرزو و لذت زندگی من بوده، اما اگر به عقب برگردم لحظه ای حرص و حسرت نداشتنشو نمیخورم و از راحتی و بی دغدغگیم استفاده میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخداااا برید خوووش باشید  وقتی خدا میخواد  راااحت باشید   شما چرا   الکی ناراحتی ...

نمیتونم خوش باشم وقتی عشقم دلش خییییلی بچه میخواد و من نمیتونم براش ثمره زندگی بیارم ،نمیتونم وقتی دوست دارم بچه ای تربیت کنم بشه بنده واقعی خدا و یار امام زمانش،نمیتونم وقتی میتونم با وجود بچه معنای انسانیتو درک کنم مادر یعنی رو نفس  خودت انقدر پا بذاری تا بشی دردونه ی خدا مادر یعنی خدا با هر اذیتی که میشی خودش میلیونها میلیون برات پاداش میذاره کنار این دنیا هم عشقو به بچت حس میکنی و زندگی دنیا و اخرتت بوسیله بچه شیرین میشه.....معنای انسانیت یعنی پا گذاشتن رو علاقه های کم ارزشتر بخاطر رسیدن به علاقه های پنهانی باارزشتر

2810