2777
2789

هیچکدوم

قصد دارم سینگل به گور بشم

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  

سلام حالم خیلی بده خستم ساعت ۴رفتم مطب دکتر تا۸گفت نوبت مگه ۱۲ شب بیاد باکلی پیاده روی وخستگی برگشتم خونه تا فردا واجبه وگرنه اصلا نمیرفتم کلا حالم گرفته شد هی روزگار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاممم 

هیچ کار خاصی نمیکنم😂 در شرف نامزدی بودم که خب ی اتفاقاتی افتاد و تجربه های خیلییی خوبی بدست آوردم و همه چی تموم شد. در آخر نتیجه گرفتم سینگلییی خیلی خوبههه 😂🤌 البته ن برا همیشه ولی درحال حاضر عالیههه

هیچکدوم قصد دارم سینگل به گور بشم

اصلا سینگل خوب نیست همش نگاه بقبه میکنم حسرت میخورم راحت نمیتونم برم بیرون ب کارام برسم بقیه میبینم با شوهراشون اومدن خرید یا دکتر یا کنارشون هستن حسرت میخورم چرا خانواده نزاستن ازدواج کنم وهی ایراد گذاشتن وخودشون رد کردن الان خیلی دلمه جواب پس بدن حیف زورم نمیرسه😡

تا قبل از شب امتحان تصمیم به سینگلی دارم شب امتحان به فکر یه شوهرم که بگه من با ادامه تحصیل همسرم مشکل دارم😐

ت‍‌وی ت‍‌ک ت‍‌ک ل‍‌ح‍‌ظ‍‌ات زن‍‌دگ‍‌ی‍‌م م‍‌ث‍‌ل ح‍‌رف "ح" وس‍‌ط اس‍‌م م‍‌م‍‌د ح‍‌س اض‍‌اف‍‌ی ب‍‌ودن م‍‌ی‌ک‍‌ن‍‌م :(
خوشبختم😂🤝🏻

😁🫂

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡