2777
2789

من قبلا هرروز پشت چشامو و گونه هامو و لبامو تینت لب میزدم بعد مامانم گفت اینقدر نزن عوارض داره بعد دیگه لبام و گونه هامو نزدم فقط پشت چشامو یه کم میزدم دوباره مامانم کفت نزن ک عوارض داره باعث میشه پلکت بیفته یا چین و چروک داشته باشه🤕

واقعا عوارض داره واسه پشت چشمم؟؟

هرپقت ارایش میکنم اعتماد ب نفس میگیرم

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

😂😂😂مامان منم ازین حرفا میزنه ک آرایش نکنم

ولی خب خیلی قشنگ میشه تینت کلا رو صورت

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب سایه بزن که مخصوص خوده چشمه

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/

پوست دور چشم نازک ترین  و‌حساس ترین قسمت پوست صورته 

برای همین زودتر از جاهای دیگه پیر یا تیره یا چروک میشه 

سعی کن هیچ وقت دور چشمت کرم پودر و … نزنی کانسیلر استفاده کن که سبک باشه 

و از سایه های پودری سبک  البته مارک های مرغوب استفاده کنی ولی کلا سایه جز آرایش روزانه نباید باشه به همون دلایلی که بالا گفتم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.