2777
2789

از عید تا الان پسرم ۶ بار سرما خورده واقعا خسته شدم واسه همینه ک وزنش هم زیاد نمیشه ..چقدر سخته مادر بودن آره الان میگید اووو کجاش رو دیدی اما من تنهام تو این شهر همین الانشم خسته ام 

عزیزم شربت ایمونیس

چند سالشه بچت؟

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درکت میکنم گل من

نه نمیگیم کجاشو دیدی

میفهمم واقعا سخته عزیزم

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
ده ماهه

اها پس از دکترش بپرس

پسر من بزرگتره دکترش نوشت تا یک سال دادم خیلی بهتر شد سیستم ایمنیش

بچه شما کوچیکن

کاش به دکترش بگین یه تقویت کننده ای چیزی مولتی ویتامینی بنویسه بدین بهش

ده ماهه کاش من یکسره مریض میشدم ولی اون نه

دور از جون الهی ک هردوتاتون همیشه سالم باشین پیج حکیم بانو رو داشته باش سیستم ایمنی پسرت رو تقویت کن 

این روزا میگذره یکم قوی باشیم فقط

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حق داری گاهی میکم کاش مادری هم تعطیلات داشت...

دختر منم ۱۷ ماهشه سه هفتس سرملخورده سرفش خوب نمیشه ...

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
مولتی و آهن خارجی میدم 

اها پس هیچی

ببین میدونم کاری که میگم شاید سخت باشه برات اما

من پارسال بعددو بار بستری شدن پسرم فقط با این روش کل زمستون رو‌نتیجه گرفتم

یعی کن 98 درصد مواقع بمونی خونه

حتی اگه دلت ترکید 

یعنی تا این حد

2 درصد هم خواستی جایی بری قبلش هماهنگ کن مریضی چیزی نباشه اونجا

و لطفا لطفا

نذار هیییچکس

بچتو از روی صورت و دست و لب و دهن ببوسه

اگه کسی خواست لطفا از روی لباس اونم پشت لباس

بیچاره مادرشوهر من همیشه اونجوری میبوستش