2777
2789
جنسیتش پسره....ان شاءالله ازشماهم ریسک خورد

من ان تی ۵ بود  سلفری سالم  اما بچم دنیا اومد فوت شد دورازجون بچه شما   نترس توکل کن بخدا خودش کمکت میکنه بسلامتی ان شاءالله  ببین نمیتونی سونو ۳ بعدی بدی 

[QUOTE=318756280]من ان تی ۵ بود  سلفری سالم  اما بچم دنیا اومد فوت شد دورازجون بچه شما   نترس توک ....ن نمیگیرن این سنورو ایجا....ینی نشون میده مشکلات سندروم رو؟؟

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=318756280]من ان تی ۵ بود  سلفری سالم  اما بچم دنیا اومد فوت شد دورازجون بچه شما &nb ...

دیگه مسلما از شکل ظهر بدن میفهمن سونو ۳ بعدی همه چیز بچرو به صورت رنگی ن سیاه سفید نشون میده   به دکتر بگو برات اکوم بنویسه اکو قلب جنین 

میفرستنت یعالمه آزمایش میدی و چند میلیونم پول ازت میگیرن بعدم خداروشکر میبینی بچه ات سالمه فقط ال ...

اگ دورازجون استارتر واقعا جنین مشکل داشت چی؟ نمیشه ک بی‌خیالی ب امید واهی طی کرد سن جنین بالا بره با وجود هرررنوع نقص و اختلال اجازه سقط نمیدن پس چ بهتر ک زودتر تکلیف مشخص شه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
...ازمایش غربالگری ریسک خورد...عدد ان تی هم ۲.۶بود😔خداکنه الکی باشه خیلی زجردارم میکشم

تقریبا تمام کسای که دیدم گفتن ریسک بالا .....بعد ازمایش وامینو.....کلی هزینه بهشون گفتن سالم ..‌فقط مادرای باردارو از استرس میخان دیوونه  کنن

کاش خدابرام معجزه میکرد دلم خیلی گرفته

اصلا نگران نباش هم برای من هم برای کلی از دوست و آشنا هام تو بارداری گفتن بچه مشکوک هست به این چیزا ولی بچه های هممون دنیا اومدن سالم بودن اگر بالای ۳۵ هستی آزمایش خون سلفری بده که خطر سقط هم نداره

دقیق بهت میگه

اگر زیر ۳۵ هستی و تا حالا سیگار و مشروب استفاده نکردی؛ هیچی هم ندی مسیله ای نیست و با خیال راحت دوران بارداری و زایمان رو بگذرون

چون زیر ۳۵ با این شرایط احتمال اینکه بچه مشکل داشته باشه تقریباً صفر هست 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی عالم نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود
دیگه مسلما از شکل ظهر بدن میفهمن سونو ۳ بعدی همه چیز بچرو به صورت رنگی ن سیاه سفید نشون میده  & ...

چقدالتماس دکترم کردم این سونو ها امینو اکوقلب برام بگیرنگرفت لعنتی😭پزشک قانونی هم رفتم نامه سقط تایدنکرد ازوقتم گذشته بود....حالاهم اومدم شهرخودم ایجا این امکاناتوندارم

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
اگ دورازجون استارتر واقعا جنین مشکل داشت چی؟ نمیشه ک بی‌خیالی ب امید واهی طی کرد سن جنین بالا بره با ...

ن من رفتم اجازه سقط ندادن بهم گذشته بودازوقتم منم با دلی پراز دردبرگشتم برام دعاکن خواهرم😭

...ازمایش غربالگری ریسک خورد...عدد ان تی هم ۲.۶بود😔خداکنه الکی باشه خیلی زجردارم میکشم

نگران نباش عزیزم حداقل ۵،۶ نفر از اقوام ما اینطوری بود وآمینوسنتز سالم بودن 

حتما تو هم برو انشاالله سالمه

منم برات حمد خوندم

تقریبا تمام کسای که دیدم گفتن ریسک بالا .....بعد ازمایش وامینو.....کلی هزینه بهشون گفتن سالم ..‌فقط ...

باورمیکنی همش دنبال همچین تاپیک هایی میگردم بیشریاشون سالمه ولی چون دکتربیشعورم ازمن هیچکدوم ازمایشارونگرفته دارم روزایی پراز درد واسترس میگزرونم توروخدابرام دعاکن

اصلا نگران نباش هم برای من هم برای کلی از دوست و آشنا هام تو بارداری گفتن بچه مشکوک هست به این چیزا ...

من ۲۴سالمه قبل بارداری فقط قلیون زیادمیکشیدم خداکنه بچه ام سالم باشه بدازسالها خدابهم دادش

اصلا نگران نباش هم برای من هم برای کلی از دوست و آشنا هام تو بارداری گفتن بچه مشکوک هست به این چیزا ...

۲۴سالمه اره تایکماه اول باارداریم زیادقلیون میکشیدم 

ن من رفتم اجازه سقط ندادن بهم گذشته بودازوقتم منم با دلی پراز دردبرگشتم برام دعاکن خواهرم😭

ای وای چرا اینجوری میکنن اینا😢 کثافتا هیچ حمایتی مالی روحی نمیکنن کلی هم اذیت میکنن بعدم ولت میکنن ب امون خدا، خدا ذلیلشون کنه 🤦🏻‍♀️

ب خدای معجزه‌گر ایمان داشته باش انشاالله کمکت میکنه💔

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
من ایرانشهرم...ولی اومدم کرمان دکترگفت کوادمارکرریسک خورده تریوموزی ۱۸بی فاییدع هس اینکارا امینو سلف ...

اسی ب امام رضا توکل کن 

جون جوابش قسم بده و اسم بچتو نذرش کن امام رضا کسی رو دست خالی نمیفرسته 

فرشته منم امام رضا داده بهم من با مشکل ناباروری سید  علیرضامو ک ششمین  و تنها بچه مه بدون دارو از خود امام رضا گرفتم روز شهادتش خواستم ازش در کمال نا امیدی 

یکی دو هفته مونده ب ب ولادتش گذاشت تو دامنم 

قربونش برم همه زندگیمه😭😭😭😭 دو تا بچه هامو خاک کردم چقدر ب درگاهش گریه کردم تا اینو بهم داد

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات