2777
2789
عنوان

رنگی شدن چشم بچه

66 بازدید | 19 پست

چشم من و مامانم قهوه ای تیرس بابام قهوه ای خیلی روشن   پدر بزرگم چشمش سبز بوده و دوتا از عموهامم چشم رنگی هستن .   چشم شوهرم و مادر و پدرش سبز هستن به نظرتون ممکنه چشم بچم  رنگی شه 

آره

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من بله😃خیلی ها رو میشناسم مادر و هفت نسلش چشم مشکی بودن ولی پدر چشم رنگی بوده بچه شبیه پدر شده و برعکس،البته که از نظر علم ژنتیک خیلی منطقی نمیاد چون چشم رنگی صفت مغلوب ه و باید با یه ناخالص ترکیب بشه که بروز کنه ولی من زیاد دیدم دور و برم

عاشق زندگی با همه اتفاقای خوب و بدش🥰امید،عشق و ایمان اساس زندگی منه

سه تا عمه و.مادر بزرگ و.پدر بزرگم .چشماشون .بین خاکستری و‌ابی هست . یه عممشکی و.عموهام قهوه ای. پدر بزرگ مادریم هم چشماش روشن بود ومادربزرگم مشکی . بچه های عمو و‌عمه هام همه چهره شون به مادریشون رفته و.چشماشون روشن ‌.خواهر منم ب مادرم رفته چشمش روشن .فقط , من تو خونه چشمام مشکی و.چهره م شبیه عمه هامه ‌  شوهرمم چشمشروشنه و‌بوره کمی  .ولی بچه هام دوتاییشون چشم و.مو مشکی  و کمی سبزه ن.