2777
2789
عنوان

بین اسم نیکان و سپهر موندم

396 بازدید | 90 پست

یکی میگفت نیکان نذار شبیه پیکان و نیسانه، یه کلمه زشت ترکی هم هست که شبیه نیکانه. خلاصه این مواردو داره. اما خودم دوسش دارم. سپهرم دوست دارم. کدومو بذارم

پیراهن سیاه عزای تو یا حسین/ عشاق را به روز جزا روسفید کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گو* چرا ب شقیقه ربط میدن ی سری

همون نیکان بذار

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

اهمیت نده ب کسی اسم بچه خودته هرچی دوست داری بذار ولی اینا یکم قدیمی شدن جدیدا نویان و رایان و آریوس و شاهان و دیان و دیار و اینا میذارن

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                      K🧿RD
از بس که بیشعورن

بخاطر شعور نداشتشون نمیخواد از چیزی ک دوس داری دست بکشی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 
نیکان از نیکویی میاد اونی که به نیکان میگه پیکان واقعا فرهنگش زیر خط فقر 

دقیقا. فقط اسمو از چشم آدم میندازند

پیراهن سیاه عزای تو یا حسین/ عشاق را به روز جزا روسفید کرد

هر کدوم خودت صلاح میدونی طرز تفکر اقوامم واقعا مهمه بعدا مسخرش میکنن هم خودت ناراحت میشی هم خودش ولی نیکان قشنگه

همونجور كه به خودتون حق ميدين اشتباه كنين،به طرف مقابلتون هم حق بدين كه نبخشتتون...🌿🌱🧡