2777
2789
میشه بگی به چیا رسیدی  

شغل پردرآمد . هنری که خواهان داره و به وضوح دیده میشه.. مرکز توجه و احترام اکثریت نزدیکان و دوستام شدم..بخاطر مهاجرت، با وجود کار و مشغولیت های کاری و همسر و بچه ها و... مدرک آیلتس رو در کمترین زمان گرفتم.‌.  

الان دارم روی تز دکترا کار میکنم..  هم دفاعیه عملی میخواد و هم تئوری...

به خیلی از اهدافم رسیدم...  

متأهل 💫 مامان سه تا فرشته
من الان خیلی ساله عکاسم.. اوقات فراغت و خلوتم نقاشی میکشم.. ۳۳ سالمه...  من خیلی پشتکار داشتم. ...

فوق لیسانس هستی گلم ؟ من هم علاقه دارم بخونم ارشد .

درآمد هم داری ؟؟؟؟

من فقط ورزش میکنم و دو تا کوچولو دارم و آنلاین شاپ دارم .

بشدت نیاز دارم به اهداف جدید و وقت نگذروندن تو نت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فوق لیسانس هستی گلم ؟ من هم علاقه دارم بخونم ارشد . درآمد هم داری ؟؟؟؟ من فقط ورزش میکنم و دو تا ک ...

لیسانس عکاسی. فوق لیسانس نقاشی.دفاعیه رو ارائه بدم،آخرین مدرک تحصیلیم دکترا نقاشی میشه..

مهم ترین قدم، پشتکار هست و تداوم.. آهسته و پیوسته سمت هدفت برو ولی قطع نکن قدم هاتو..  هیجانی و با یه شتاب بالا حرکت نکن،کم میاری و درجا میزنی.. مداوم و پیوسته دنبال کن هدف رو.. 

آره درآمد هم دارم.. هم آتلیه عکاسی. هم گالری عکس میذارم شهرای مختلف.. تا دیروز سنندج بودم بابت گالری عکسام.. دو هفته آینده تهران گالری اینفو. نمایشگاه دارم.

متأهل 💫 مامان سه تا فرشته