2777
2789
عنوان

چسبندگی لابیا کودک

315 بازدید | 52 پست

سلام دوستان. ببخشید یه سوال دارم ممنون میشم کسایی که تجربه دارن راهنماییم کنن.

دختر من یک سالشه. و تازگیا متوجه شدم لابیاش چسبندگی داده. دکتر یه پماد به نام استروژن داده بزنم تا چسبندگیش رفع شه.یه هفتس میزنم تقریبا نصف چسبندگی رفع شده اما ناحیه ای که کرم میزنم یعنی وسط اندام تناسلیش سوخته انگار و پوستش تیره شده. خیلی ناراحتم. این تیرگی میخواد رفع شه یا موندگاره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معمولا ۶سالگی به بعد این مشکل خودبخود رفع میشه ولی تااونموقع پمادبزنید وتلاش هم کتید برا بازشدنش ...

تیرکی که کرم ایجاد کرده چی؟ اینم رفع میشه ؟ میگم نکنه تیره بمونه دخترم بزرگ شه از دستم ناراحت شه بگه چرا منو خراب کردی😢😢

سلام وقتتون بخیر. آره بابا الکی نگران بودم . وقتی کرمو قطع کردم تا یه ماه کرم ویتامین آد میزدم. ۵ ۶ ...

ببین از دیروز که فهمیدم به جرئت برات قسم میخورم که نصف موهای سرم سفید شد😭😭😭

دختر من چند ردزی بود که هی پوشکشو نشون میداد میگفت میسوزه 

منم بردمش ازمایش عفونت ادراری گفت اصلااا عفونت نداره 

اومدم خونه خودم با دقت اون ناحیه رو نگاه کردم دیدم ونگار چسبیدا به هم😭😭😭دنیا رو سرم خراب شد 

دختر من جیششو هم انگار سخت میکنه میسوزه 

امروز میبرمش دکتر از ساعت ۶ بیدارم 

دیشبم اصلا نخوابیدم 

توروخدا دختر شماام جیش کم میکرد و میسوخت 

بعد که پماد و زدی درست شد؟؟؟

دارم نابود میشم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
ببین از دیروز که فهمیدم به جرئت برات قسم میخورم که نصف موهای سرم سفید شد😭😭😭دختر من چند ردزی بود ک ...

ببین اصصصلا نگران نباش. این مشکل تو ۵۰ درصد دخترکوچولو هامیشه. از خودم درنمیارم . دکترم بهم گفت.

بخاطر لطیف بودن بافت دهانه ی واژنشون و و کم بودن هورمون استروژن اون قسمت در اثر سابیدگی بهم جوش میخوره. و اکثر بعد از دوسالگی با بالا اومدن هورمون استروژن باز میشه ولی یک در هزار احتمال داره باز نشه . بخاطر همین بهتره که از همون قبل بچگی ک متوجه شدیم درمانشون کنیم درست میشه. کرم استروژن که کرم هورمون خانماس رو باید بخری هر ۶ ساعت یه نخود بزنی به قسمت چسبیده ی بچت. زیاد اینور اونور نمال. فقط رو قسمت چسبیده بزن. ۴ الی ۵ روزه یهو میبینی باز میشه. دختر من ۵ روزگی باز شد.

ببین از دیروز که فهمیدم به جرئت برات قسم میخورم که نصف موهای سرم سفید شد😭😭😭دختر من چند ردزی بود ک ...

دلیل سوزش ادرارش هم اینه که اون ناحیه چون چسبیده به هم اومده جلوی مجرای ادرارشو گرفته و ادرار پشت قسمت چسبیده تجمع کرده باعث سوزش شده .

اصلا نگرانی نداره خیلی راحت حل میشه این مشکل.

فقط هر وقت کرمو زدی روزی یبار کشاله ی رون بچتو باز کن یکککمی لابیاش رو بکش. زیاده نه ها . یکم که بافت چسبیده کش بیاد و آروم آروم طی چند روز باز بشه. محکم نکشی یهو پاره کنی بچه رو. بعد بخاطر افزایش هورمون هم قراره لابیاش اولش قرمز و بعدش تیره بشه که تو دو سه هفته بعد از قطع شدن کرم استروژن دوباره برمیگرده حالت قبلش و سفید میشه.  بعد از باز شدن چسبندگی کرم ویتامین آ د بزن تا یه ماه ، تا ناحیه ی چسبیده کامل ترمیم بشه. 

بعد موقع پوشک کردن هم همیشه لابیاشو باز کن تا پوستش به نچسبه که بازم جوش بخوره بعدن.

دلیل سوزش ادرارش هم اینه که اون ناحیه چون چسبیده به هم اومده جلوی مجرای ادرارشو گرفته و ادرار پشت قس ...

الهی که خدا خیرت بده 

انشالله همیشه تنتون سالم باشه 

به خدا خیلبیییییی نگرانم دارم دق میکنم 

اخه من اصلا نمیفهمم از کجا چسبیده بهم 

دختر شماام دلدرد داشت؟؟

دلیل سوزش ادرارش هم اینه که اون ناحیه چون چسبیده به هم اومده جلوی مجرای ادرارشو گرفته و ادرار پشت قس ...

میشه تند تند انلاین بشی یکم راهنماییم کنی دارم سکته میکنم😭😭