2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همیشه خونم ترکیده و همیشه من درحال کار کردنم

اگه لحظه ای از کار دست بکشم خونم منفجر میشه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

به پسرت یاد بده از تو خونه وسیله هاشو جمع کنه اولش وعده بازی بهش بده تا همکاری رو یاد بگیره مثلاً سالن همیشه جمع باشه بازی و ناهار خودتو بچه تو اتاق باشه به همسرتم بگی بیتونی همراهی کنه خوبه مثلاً به همسرت بگو فقط بگه بیا جم کنیم مامانی خسته شده پسرت یاد میگیره

واسه مدرسه رفتنش و نظم و انضباط راحتتر میشه براتون

مثلاً یکاری که میکنم وقتی خونه رو جارو میزنم تا یه روز دو روز خودم بیشتر مواظبم به بچه هم اشاره میزنم یا گاهی اوقات جدی میگم...یاد گرفتن تا حدی

حالا شما نوزاد هم داری اگر بتونی پسرتون آموزش بدی واسه کارای کوچیک و ریز بنظرم یکم راحتتر میشه اوضاعت مثلاً سفره پاک کنه بگو مچ دستت قوی میشه چهارپایه بذار آشپز خونه حداقل لیوان خودش رو خودش بشوره یه وقتایی یه بشقابم بشوره خوبه ولی خستش نکن تشویقش کن بعد بگو خسته نباشی بیا استراحت کن یاد میگیره برای خودتم همینجوری رفتار میکنه 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

[QUOTE=316694807]من خودم نمیرم ک بابام صبح خودش میاد دنبالم🤣ساعت ۷صبح مامان بابام زنگ میزنن امادشو اومدیم دنبالت🤣 ...[/QUOTE

اخی خداحفظشون کنه 

پدر مادر منم خیلی هوامو دارن مامانم همش مبگه بیا من هفته دو بار میرم ولی

[QUOTE=316694807]من خودم نمیرم ک بابام صبح خودش میاد دنبالم🤣ساعت ۷صبح مامان بابام زنگ میزنن امادشو ...

ما خانواده کم جمعیتی هستیم

میریم اونجا اگر بمونیم مامانم هورا میکشه میگه دوست دارم بمونید🤣

من باشوهرم نمیرم خودشون میان دنبالمون

بچهای منم تنها نوه هستن 

امروز عصری خواستم بیام خونه بابام گفت بری دیگه باهات حرف نمیزنم