2777
2789
عنوان

آزمایش خون

109 بازدید | 12 پست

بچها من باردارم بعد  دیروز رفتم آزمایش خون بدم 
آزمایشام زیاد بعد ب نمونه گیر گفتم میشه لطفا سر سوزنا نازک کنی گفت نه چون آزمایشات زیادن 
بعدش ک گرفت دردم نیومد زیاد ولی وقتی پاشدم رفتم یه طرف دیگ نشستم یه لحظه نگاه کردم دیدم پنبه ایی ک رو دستمه پر از خونه بعد یهو برداشتم دیدم بازم داره خون میره بعد یه پنبه ی دیگ بهم داد گذاشتم روش یکم دیگ فشار دادم بعد چند ثانیه بند اومد الانم دستم یه عالمه کبود شده 
بعد نمونه گیره بهم گفت خونت رقیق بوده 
به نظرتون واقعا خونم رقیق بوده یا خود نمونه گیره بد ازم خون گرفته؟
آخه نگاه کردم خونمم آبکی نبود اصن ولی همین طوری از رگ خون میومد 
ولی دوماه پیش جای دیگ میدادم اصن این طور نمیشد
لطفا اگ چیزی میدونید در این مورد بهم بگید ممنون چون خیلی نگرانم

کلا در بارداری خون رقیق میشه، چون حجم آب  افزایش پیدا می کنه.‌ ولی فکر نمی کنم علت کبود شدن دستتون این بوده

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کبودیش مال اینه که دستت رو پنبه بوده زیاد تکون دادی باید فشار میدادی.

نمونه گیرم ناشی بوده.

چندهفته ایی؟ 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

تقریبا ۳۲

خوب هفته ات بالاس الان به خاطر خون رسانی به جنین رقیق میشه خون

بعضیا که رقیق نمیشه و کلا مشکل انعقاد دارن دکتر بهشون تو کل بارداری آسپرین میده که سقط نکن.

نگران نباش.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

و اینکه داشت تا چندثانیه خون میرفت ربطی داشته به رقیق شدن خون؟ 

شاید محل خونگیری را محکم فشار ندادند. معمولا فاکتورهای انعقادی در دوران بارداری تغییر چندانی نمی کنه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من اصن نمی‌خورم این داروها رو 

می گم باید خونت رقیق باشه! اگه نشه اسپرین میدن. 

اگه خون غلیظ باشه به جنین نمیرسه و خطر سقط هست.