2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت بهتر نبود سه دنگ سه دنگ به نام میزدین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2016 بازدید | 98 پست

ببین به عنوان یه عروس خب خوشحال میشم خونه به نامم بزنن

منتها خودمو جای خانواده دوماد میذارم که میگی خیلی وضع خوبی ندارن کلا یه زمین داشتن حاصل پس انداز چند سالشون

شوهرتم یه ماشین یه موتور

همه رو داده پای خونه

اونم تو عقد بزنه به نام دختری که چند ماهه آشنا شده باهاش خب حق میدم ناراحت شن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نمیدونم چطور مدیریت کنم 

بحث انچنانی نشده ولی یکم نگرانم 

همسرم میگه درست میشه اونا یچیزی گفتن جدی نگیر 

منم یکم دل نگرانم

جقیقتا هم برنامه داشتم بعدا وام بگیرم ماشین بخرم و به نام همسرم کنم به جبران 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

من چرا دلم نمیاد پس ؟ خونه ای که توش زندگی میکنیم رو پدرم برامون ساخته .هم زمین هم پول ساخت . اما کل زحمت و رفت و اومد و جواز و سر و کله زدن با کارگر و ....همش با شوهرم بود . یعنی تا قبل ساخت ما اصلا نرفتیم ولی همسرم شب و نصفه شب درگیر ساختمون بود . الان من خونه به اسممه معذبم . دوست دارم برم سه دنگ رو به اسم همسرم بزنم

2805
چون مدت کمیه که باهمین  یه مقدار نگران بچه ش شد .طبیعیه .زیاد جدی نگیر ولی دم شوهرت گرم

خب ما از سال قبل خرداد اشنا شدیم و به مرور عاشق هم شدیم و اخلاق همدیگرو شناختیم ولا همسرم خیلییی مرد محتاط و عاقلیه 

خیلی خانواده شوهر باشعوری داری ، حق هم دارن ، حالا اگر چندسال از زندگیتون گذشته بود میگفتن همدیگرو شناختن و اعتماد دارن بهم ،ولی الان تو عقد بالاخره ترس از آینده هم زیاده

من با خانواده ام مشورت کردم گفتن برو سه دنگ رو بزن یه نام شوهرت  ولی همسرم قبول نمیکنه میگه من ...

حالا که به زبون اوردن مطمین باش همیشه تو دلشون میمونه

من اگه بودم بهشون میگفتم همسرم قبول نمیکنه ولی به جاش ماشین یا ملکی که در اینده بخریم بنام همسرم میکنیم

ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم  وان یکاد الذین کفر لیذلقونک باابصارهم لما سمعو ا ...

خیلییی ممنون عزیزدلممم❤️❤️❤️❤️

من چرا دلم نمیاد پس ؟ خونه ای که توش زندگی میکنیم رو پدرم برامون ساخته .هم زمین هم پول ساخت . اما کل ...

نکن این کار رو چون پول و زمین رو بابات داده عذاب وجدان الکی هم نداشته باش ولی قضیه ی استارتر فرق می کنه

ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم  وان یکاد الذین کفر لیذلقونک باابصارهم لما سمعو ا ...

احسنت ب شما‌ خدا عوضشو بده بهتون ان شاءالله

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
حالا که به زبون اوردن مطمین باش همیشه تو دلشون میمونه من اگه بودم بهشون میگفتم همسرم قبول نمیکنه ...

یعنی بگم این حرفو ؟  خودمم تو ذهنم بود این حرف رو بزنم ولی گقتم شاید مناسب نباشه

2810