2777
2789
عنوان

الان که مریضم یعنی من پر توقعم؟

146 بازدید | 18 پست

سه روزه سرماخوردیم خانوادگی. یکی زنگ نزده حالمونو بپرسه. مادرشوهرخواهرشوهر بچه خواهرشوهر هر کدوم میشنیدم سرماخورده زنگ میزدم حال احوال پرسی و یه قابلمه سوپ براشون میفرستادم. 

حالا دیروز شوهرم زنگ زده به مادرش صداش رو آیفون اصلا حال منو نپرسید یا بگه گوشی بده حال بپرسم فقط گفت دکتر رفتین؟ 

من محتاج احوال پرسی اونا نیستم ها ولی شعورشون در همین حده. 

وقتیم مریض میشن اگه زنگ نزنی بهشون بعد که بری خونشون چنان قیافه و لب و لوچه ای اویزون میکنن برات بیا و ببین نمیگن چیزی ها فقط اخم و قیافه 

حالم ازشون بهم میخوره 

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاد بگیر با ادما مثل خودشون باشی 

...و اگه از روی محبت و بخاطر دل مهربونت کاری واسه کسی میکنی توقع جبران نداشته باشی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
هیچ وقت کاری برای کسی نکن که توقع داشته باشی ازشون .

این چه حرف مسخره ای یه عده یاد گرفتن تا میشنون میگن. 

من شخصا تو مریضیم تلفن معمولا جواب نمیدم حوصله ندارم کسی هم مریض شه زنگ نمیزنم .یه سرماخوردگیه دیگه.ده روزه الان من و پسر هشت سالم و دختر یکسالم انفولانزا گرفتیم یه شب در میون بیمارستانیم اصلا اعصابم نمیکشه حرفای کلیشه ای جواب بدم.سلام خدا بد نده انشالله خوب شید زودتر.خب؟؟که چی؟

درخواست دوستی نمیپذیرم
فدای سرت دیگه توام مریض شدن محل سگشون نزار بزار انقدر قیافه بگیرن تا بترکن

انقدر سیاستمدارن همشون به موقع خودشون میرسه انقدر یه مساله رو بزرگ میکنن کل فامیل میفهمه فلانی سرماخورده 

این چه حرف مسخره ای یه عده یاد گرفتن تا میشنون میگن. 

مسخره !

پس بشین و بسوز ببین زمونه و اقوام شوهرت چیا که نمی‌بینی..

آدم و پر توقع و منت گذار همیشه ضربه میبینن

حرف نیست 

باید فهم عمل کردن پیدا کنی 

عزیزم شما نیکی کردین انتظاری هم ازشون نداشته باش خدا خودش نمیزاره هیچ وقت گرفتاری برات پیش بیاد که قابل حل نباشه جواب نیکی رو خدا خودش میده و خوش بحالت که دلت پاکه گلم. اگه بلد باشین توخونه بادکش بندازین واسه سرماخوردگی خوبه

سلامتی و خوشبختی دخترم
من شخصا تو مریضیم تلفن معمولا جواب نمیدم حوصله ندارم کسی هم مریض شه زنگ نمیزنم .یه سرماخوردگیه دیگه. ...

بی ربطه به موضوع

منم انشالله میخوام باردارشم فکر کنم فاصله بچه هام با شما یکی باشه. خیلی دلم میخواد دومی دختر بشه. شما رژیم گرفتی یا به خواست خدا بود

بی ربطه به موضوع منم انشالله میخوام باردارشم فکر کنم فاصله بچه هام با شما یکی باشه. خیلی دلم میخواد ...

نه عزیزم خواست خدا بود بین دوتا بچه هام یه دوقلو هم باردار شدم هر دو دختر از دستشون دادم

درخواست دوستی نمیپذیرم