2777
2789
عنوان

نظر سنجی سزارین اول درد بیشتر داشتید یا دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 34 پست
من دومی رو هم دولتی سز کردم دکتر نامه داده بود مشگلی هم نداشتم طبیعی هم میتونستم خودم سز خواستم،۷ سا ...

پول دادی ک نامه داد یا نه بی مشکل نامه میدن 

چند سال پیش سز دوم شدی؟

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم ر‌ابطه بچه هات چطوره منم فاصله زایمانم چهار سال میشه،

به سلامتی و دل خوش 🥰🥰🥰

خوبن شکر خدا . الان ماشا الله بزرگن یکیش ۱۱ سالشه یکیش ۷ . اون اوایل کاملا به خودتون بستگی داره که رابطه اینا چه جور بشه . من از بارداری شروع کردم مرتب با جمله های ساده روی مغز بچه ام راه میرفتم . مثلا میگفتم نی نی بیاد تو میشی خواهرش من میشم مامانش بابا میشه باباش . هی ازش می پرسیدم تو میشی چکاره اش من چی بابا چی   . تا توی ذهنش جا بیفته که ما مامان بابای دومی هم هستیم . بعد این که از ماه شیش هفت به بعد مثلا فیلما یا عکساشو دائم نشونش میدادم باهاش حرف میزدم مثلا میگفتم ببین تو نی نی بودی من ازت مراقبت کردم شیر دادم بزرگ شدی الان این نی نی هم بیاد کلی کار داره کوچولوئه باید خیلی مواظبش باشیم من بهش شیر میدم بغلش میکنم  تا مثل تو بزرگ و قوی بشه بتونه باهات بازی کنه . ولی طول میکشه اولش خیلی کوچیکه بیشتر میخوابه نمیشه زیاد باهاش بازی کرد . در مورد بیمارستان رفتنم اماده اش کردم که نگران من نشه . براش یه قصه سربسته گفتم از دنیا اومدن خودش که خانم دکتر بهم زنگ زد گفت وقتشه بیای امشب بیمارستان بخوابی تا نی نی خانواده شما به دنیا بیاد . دیگه یه هدیه گرفتیم نگفتیم مثلا اینو بچه اورده برات چون بچه های الان متوجه دروغ ما میشن گفتیم اینو بهت دادیم چون خواهر بزرگ شدی .از نزدیکان که باهاشون راحت بودیم خواهش کردیم اول به اون توجه کنن اگر می دیدیم حواسشون به نوزاده خودم یا همسرم غیر مستقیم توجهمون رو به دختر بزرگمون نشون میدادیم ‌ مثلا من بچه شیر میدادم همسرم با دخترمون بازی میکرد یا وقتی نوزاد خواب بود با این که داغون بودم از خستگی ولی با دخترم بازی میکردم . هیچ وقت وادارش نکردم کاری رو انجام بده یا نده چون بزرگتره . توی دعواهاشون هیچوقت نگفتم تو بزرگتری کوتاه بیا . سعی کردم متوجه تفاوتاشون بشه متوجه باشه توانایی خواهرش کمتره چون سنش کوچیک تره . وقتی دنیا اومده بود میذاشتم ازادانه دستش بزنه بغلش کنه هیچ وقت بهش نگفتم نکن ولی اگر حس میکردم داره نوزاد اسیب می بینه مثلا میگفتم ببین من از تو بزرگتر و قوی ترم اگر مثلا دستتو اینجور پیچ بدم یه فن اروم هم میزدم 😁 تو دردت میاد تو هم از خواهرت بزرگتری پس یکم احتیاط کن مثلا دستشو یهو اینجور میکنی کتفش درد میگیره .

با همه اینا یه دوره کوتاه چند ماهه دخترم دنبال جلب توجه بود جمله ها رو پس و پیش میگفت تا ما درستش کنیم . توی جمع شروع میکرد به تعریف کردن بلند بلند چیزی . ولی یه مدت که گذشت اون حس امنیت رو به دست اورد دوباره و همه چی دوباره اروم شد . ببخشید طولانی نوشتم . یه کتاب هم هست راهنمای بهبود روابط خواهر ها و برادرها اینم بخونید اگر دوست داشتید خیلی جالبه از بارداری دوم شروع کرده و نکات جالبی رو گفته 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
به سلامتی و دل خوش 🥰🥰🥰 خوبن شکر خدا . الان ماشا الله بزرگن یکیش ۱۱ سالشه یکیش ۷ . اون اوایل کامل ...

بی نهایت ممنونم ازتون خیلی نکات خوبی رو گفتید حتما میخونم کتابش رو

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه