2777
2789
عنوان

ممکنه باردار بشم. بنظرتون این کل سرمایه ای ک‌داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 24 پست
چرا مساعد نیست. مگه چقدر باید درآمد باشه

😁ای بابا ولش کن خواهر 

کل زندگی طرف ۳۰۰ میلیونم نمیشه بچه بیاره که پر حسرت بزرگ شه؟

اگه واقعا به نظرت منطقی هست رو من ریپ نزن برو دنبال کارت😊

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
اگه بیمارستان خصوصی بخوای بری و سیسمونی برات صد ملیون درمیاد با آزمایشات و اینا ک 50 داری 50 هم تااخ ...

ن بیمارستان دولتی برم چقد میشه ؟؟ بعد من بخام سزارین شم. برم ب دکتر خودم بگم میزارن ک برم سزارین شم بیمارستان دولتی؟؟؟انتخاب با خودمه. اما پیش متخصص خوبی میرم

کاربر 98بودم ک ترکیدم.😒😒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم والا موندم بخدا. خرید سیسمونی.   آزمایشاتمو و زایمان و اوووووو

ما ۱۸ درآمد داریم. ۴ نفریم. تازه ی نفر معلوله که خرجش به اندازه اقلأ دو نفره. زندگی میکنیم. با همین درأمد خونه دار و ماشین دارم شدیم

😁ای بابا ولش کن خواهر  کل زندگی طرف ۳۰۰ میلیونم نمیشه بچه بیاره که پر حسرت بزرگ شه؟ اگه واقع ...

اخه درست میگی. ولی هرچید هم داشته باشی. بازم انسان هیچ وقت راضی نیست ب اون‌چیزی ک‌داره پولدارشم ببینی بازم حسرت ی‌چیزایی میخوره 

کاربر 98بودم ک ترکیدم.😒😒

اگه بیمه تکمیلی داری که هزینه های زایمان اوکی 

سیسمونی هم قرار نیست خیلی بخری به نظرم کمد و دراور اینا فقط جاگیره و زود هم مجبوری تعویضشون کنی نخری بهتره تا بچت بزرگتر شه.که اینا رو نخری پول سیسمونی هم زیاد نمیشه.میگی قسط هم ندارین که این خوبه.

واینکه با این پول رهنی که گفتی معلومه شهرستانین پس خرج ها کمتره اوکیه

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
ما ۱۸ درآمد داریم. ۴ نفریم. تازه ی نفر معلوله که خرجش به اندازه اقلأ دو نفره. زندگی میکنیم. با همین ...

ما ماشینو داریم خیرسمون خاستیم امسال عوضش کنیم اما قعلا هنوز تست نزدم ببینم مثبت شده یا ن

کاربر 98بودم ک ترکیدم.😒😒
تو بیمارستان دولتی رزیدنتها زایمان رو انجام میدم و سزارین انتخابی ندارن

یعنی حتماااا باید شرایطت اوکی باشع. حتی اگ دکترت برات نوشته باشه سزارین؟؟. 

آخه دکتری ک بخام برم  زیر نظرش بگم  سزارین. میگ باشع

کاربر 98بودم ک ترکیدم.😒😒
یعنی حتماااا باید شرایطت اوکی باشع. حتی اگ دکترت برات نوشته باشه سزارین؟؟.  آخه دکتری ک بخام ب ...

بین تو بیمارستان خصوصی دکتر می‌تونه بگه سزارین. تو دولتی تا لازم نباشه سزارین نمیکنن