2777
2789

اصلا نمیارزه، ما قیمت کردیم ۱۰ تومن رو ۱۵ تومن پس میگیره

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی دیگه عواقب تعلیقی یا قهوه ای شدنت دست خودته گلللم🤣لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا نمیصرفه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

ارع من سال پیش ی یخچال دوو گرفتم ک قیمت اصلیش ۳۸ بود ۱۰ ماهه ۴۲ ۲۰ ماهه ۴۷ پس بدیم

همچون حافظ غریب در ره عشق♥️                                  به مقامی رسیدم که مپرس👩‍❤️‍👨💍

یم مثلا ماشین لباسشوییش ۱۶ قیمت اصلیش ۱۸ برای ۱۰ ماهه ۲۰ برای ۲۰ ماهه

همچون حافظ غریب در ره عشق♥️                                  به مقامی رسیدم که مپرس👩‍❤️‍👨💍

رفتم یه ساندویچ ساز بخرم قیمت زده بود یکوصد اگر اقساط بخوای بگیری تقریبا ۲۰۰-۳۰۰ هم بالاتر میوفته(باتوجه به قیمت یکوصد دارم میگما) 

رفتم همونو از شوش خریدم۶۰۰ 

اصلا نمیصرفه دوجا ازت سود میگیرن 

عزیزم خیلی دقت کن من شهریور شعبه اصفهان و تهران رفتم.جالب بود همون زمانی که ما اونجا بودیم اصفهان دو نفر خریدار اومدن دعوا شد.که یکماه خرید کردن و وسایل براشون نرفته و امروز و فردا میکنند،،، یکیش دعوای بسیار بدی شد و از همه بدتر رفتار زشت حراست( همون نگهبان) اصفهان و خانم مسیولی که اون آقا باهاش کارای خریدش رو کرده بود و چک داده بود بهش بود میگفتن همینه و این مشکل نیست،نگهبان که بنده خدا رو هل میداد،،،،اخرش بعد یکماه که هم چک گرفته بودن هم نقد گفتن بیا چکاتو بگیر برو اونم گفتن فردا بیا،،،

بعد شعبه تهرانم رفتیم همینجور بود متوجه شدم خیلی دارن سو استفاده میکنند آخ که بیشترم بازنشسته ها بودن گناه داشتن بخدا

در خرید.احتیاط کن اصلا فکر نکن ارزونتر از بیرونه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،