2777
2789
عنوان

بچه های شمام از مهد کودک می ترسن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 31 پست
اره تو خونه گرگه بیرون بره و متاسفانه از استرس دستش میره دهنش. بچه‌ها تو کوچه می بینند دنبالش می کنن ...

چه بیشعورن من جای شما بودن یه دعوای اساسی باهاشون و با خانواده شون می کردم 

هیچ جا نمیمونه ،امروز انقد گریه کردم بخاطر شرایط زندگیم ،نه شوهرم ادم سر به راهیه نه بچم جایب میمونه ...

صبر پایان مشکلاته. من فقط یاد گرفتم بچه رو تحت هیچ شرایطی نزنی و باهاش بازی کنی و در قالب بازی چیزایی که می خوای ازش بخوای یا آموزش بدی

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم بچه بودم یکمی زود رنج بودم تو یه دوره ای ببرینش مشاوره چون این تو ارتباطات آینده اش هم تاثیر می ...

منم بچگیم زودرنج و منزوی بودم وهمش از بی اعتماد به نفسی بود .به نظرمن باید به جای سرکوب فقط بچه رو قوی کرد.بعضی چیزا ارثی هست متاسفانه و زمان درست می کنه

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
اره پسرمنم همینجوری بود ۴ سال ونیم بود بردمش اخرشم باز باجنگ ودعوا اونجا نرفت یه مهد دیگه بردمش الان ...

نمی دونم شاید از این هست که دور و برشون بچه کم دیدن این طوری شدن

به نظم مهد ببرش باید حوصله کنی 

مربی مهد گفتش به نظرم صبر کن بعد عید بیارش تا هم بزرگتر شه و هم محیط مهمون فقط واسه بچه کوچولو ها باشه و ترسش بریزه

شما خودتون هم می دونید چه دور از جون بدی هایی داره که تو بزرگسالی هم ازش اعتماد به نفسش رو میگیره و ...

دقیمت همینه

چه بیشعورن من جای شما بودن یه دعوای اساسی باهاشون و با خانواده شون می کردم 

اتفاوت دیروز یه دعوا داشتم با یکیشون که هم بازی پسرم هستش و ۶ ماه از پسرم بزرگتر هست. هر روز پسرم رو گریه میندازه. بهم می گفت نباید بچت گریه کرد طرفش رو بگیری.باید بزاری خودش حقش رو بگیره. من گفتم بله ولی نه در هر شرایطی.مثلا پسر شما می زنه تو چشم پسر من یا یه آسیبی به پسرم می زنه من نمی تونم جوابش رو ندم که. خود شما هم بارها دیدم تا پسرم اومده جوابش رو بده ترسیدی سریع جلوش رو گرفتی . بعد پسرتون دیگه راهش رو یاد گرفته وار زوره می گه به بچم.لطفا تو خونه در قالب بازی یلد بده زور گویی خوب نیس‌ .ایشون گفتن نه همه ی بچه ها همینن و بچه ی بزرگتر زور می گه.منم گفتم بله ولی یه بار دوبار نه همیشه و بخنده به دوستش. پس باید یه جور این کوچولو ها رو تربیت کرد که هم پسر من بدونه بی زبون بودن بده هم پسر شما بدونه زورگویی خوب نیس.خلاصه شد یه بحث و منم امروزنزاشتم پسرم باهاشون بازی کنه

پسربچه ها اینجورمشکلات زیاد دارن  بقیه بچه هام همینجورین دیگه اکثرا تک فرزندن ولی اینا ناسازگا ...

هنوز پسر من یه خواهر کوچولو داره ولی زرنگ نیستش

هنوز پسر من یه خواهر کوچولو داره ولی زرنگ نیستش

هرجورشده بفرستش مهد چون اینبچه ها مدرسه ام نمیرن اصلا کوتاه نیا نمیگم بادعوا ولی درقالب داستان ، هدیه ، بازی یکاری کن خوشش بیاد بره همونجاهم مصر باش اصن کوتاه نیا

میخوای الان چون سه سالشه اول با باشگاه شروع کن رشته امادگی جسمانی ثبت نامش کن خیلی براشون مهیج بهت قول میدم عاشق بچه هامیشه بعدا که توغلتک افتاد بفرست مهد

هرجورشده بفرستش مهد چون اینبچه ها مدرسه ام نمیرن اصلا کوتاه نیا نمیگم بادعوا ولی درقالب داستان ، هدی ...

چشم تلاشم رو می کنم

اتفاوت دیروز یه دعوا داشتم با یکیشون که هم بازی پسرم هستش و ۶ ماه از پسرم بزرگتر هست. هر روز پسرم رو ...

وایییی کارت عالی بود آخیش 

در جواب اون یکی ریپتون کتاب های روانشناسی بچه بخونید در باره همین احساس استرس و انزوا و عدم اعتماد به نفس 

وایییی کارت عالی بود آخیش   در جواب اون یکی ریپتون کتاب های روانشناسی بچه بخونید در باره ...

واقعا آروم شدم. بزار هر چه قدر دوست داره بره پیش زن های همسایه که سالی هم نمی بینمشون بگه فلانی مثل بچه هاست‌ . تو بازی بچه ها دخالت می کنه. 

ولی واقعا نمیشه بچست بزرگ نیست بزارم کتک بخوره و بخندم پس بچم کجا حمایت کنم.

بچه ای رو حمایت نمی کنن که بلده از خودش دفاع کنه نه کسی که همیشه کتک خور شده.

آره واقعا باید کتابای روان شناسی بخونم کل بچگیم به خودم قول دادم نزارم بچم مثل خودم بی دست و پا بشه

واقعا آروم شدم. بزار هر چه قدر دوست داره بره پیش زن های همسایه که سالی هم نمی بینمشون بگه فلانی مثل ...

خیلی مادر عالی هستین همین که تلاش تون بر اینکه بچگی شیرینی داشته باشه و با امنیت خیلی عالیه موفق باشید

خیلی مادر عالی هستین همین که تلاش تون بر اینکه بچگی شیرینی داشته باشه و با امنیت خیلی عالیه موفق باش ...

سلامت باشین.

من مادر خوبی نیستم.فقط شنیدی می گن مار گزیده از ریسمون سیاه سفید می ترسه. من اون مار گزیده ای هستم که کل بچگی دلم می خواست یکی بدون این که به زبون بیارم تو دعوا ها جواب طرف مقابل رو بده. منی که هر کار می کردم که جوابشون رو بدم اشکم درمیومد. 

الانم پسرم که مورد اذیت قرار می گیره حس اون موقع هام قد علم می کنه و نمی زاره بی تفاوت باشم همین.