2777
2789
عنوان

کسایی ک ب غسل اعتقاد دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1814 بازدید | 85 پست
وا،استادتون نظر شخصیه خودش رو گفته .حکم واقعی این نیست..وقتی غسل واجب هست فقط غسل باید کردمگر اینکه ...

ن حکم ندادم ک

ایشون گفت جلو پدرشوهرش نمیتونه بره حمام و غسل و باید نماز بخونه گفتم جلوش وانمود کنه ب نماز خوندن ک معذب نشه

نمیشه مهروجانم نماز یکی در میون نمیشه بخونی که با این بهانه ها  میشه کاهل نماز  باید غس ...

اره عزیزم درسته حرفتون

اینو ب این خاطر گفتم چون گویا پدرشوهر اسی سخت میگیره و باید نمازشو بخونه وقتایی ک خونشونه.گفتم فقط وانمود کنه ب خوندن ک معذب نشه جلو خانواده شوهرش.تا زمانی ک غسل کنه و بتونه نمازو ب جا بیاره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه دخو ل ندارین که غسل فقط به شوهرت واجبه تو همون ناحیه نجس را بشوری کافیه هر روز فعالیت دارین ؟ ...

نه دخول نداریم

و اینکه من غسل نیاز نیس بکنم پاشم نماز بخونم؟

اره هرشب 😐😐😐😐😐😐😐😐

.
ماشاالله تو ۵ روزه عقدی و جوری تاپیک زدی فک کردم دوساله عقدی😁🤦‍♀️🤦‍♀️

خب واجب بود نمیتونستم از کسی بپرسم😂گرچه اینجا هم ب نتیجه نرسیدم 😂شوهرم از اول پر رو بود از همون شب اولی کِرمشو ریخت

.

[QUOTE=316543682]چجوریییی تو دستشویی غسل کردی؟[/QUلباس زیر تمیز و مشما با خودم بردم دستشویی.لباسهام رو که در آوردم گذاشتم توی مشما.نشستم با شلنگ،آب روی سرم بعد نیمه راست و بعد هم نیمه چپ ریختم.کارم تموم که شد لباسهام رو پوشیدم.اومدم بیرون.وقتی رفتم توی اتاق،لباسهای رویی رو هم عوض کردم.البته این کار رو نیمه شب ،انجام دادم که اگه دستشویی رفتنم کمی طولانی بشه،کسی شک نکنه