2777
2789
عنوان

دخترم نزدیک بود از دستم بره

| مشاهده متن کامل بحث + 5173 بازدید | 238 پست
نه بابا،مورد ما الان ماشالله از من سرحال تره ۵،۶ سالگیش بود این خیلی شدید بود،الان ماشالله یه دختر ...

خداروشکرررر

خداعمرت بده من میگفتم دخترم دیگه مثل قبل نمیشه😓

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارترحتمابایدببریش پیش دکترمغزواعصاب اطفال؟  اگه تونستی یه سرببرش پیش دکترحسینعلی ناظمیان تو ...

آره ناظمیان رو میشناسم الان دکترش فروزنیا هست

متخصص مغز واعصاب کودکان موحدی نیا رو معرفی کردن که بیمارستان مرتاض که بستری بود همین دکتر اومد دیدش قراره امشب ببریم پیشش

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
من دخترم موقعیکه تصادف کرد تو کما رفت بر اثر تب بالا چند بار تو ای سیو تشنج کرد نمیتونستن تبشو بیارن ...

میشه هرچی میدونی در موردش بگی؟ دیگه داروی تشنج بهش ندادن؟ رژیم غذایی خاصی نداره یا پرهیز غذایی؟

آره ناظمیان رو میشناسم الان دکترش فروزنیا هست متخصص مغز واعصاب کودکان موحدی نیا رو معرفی کردن که بی ...

انشاءالله که خیلی زودخوب میشه توکل به خدا 

هرچی درتوانم باشه برای سلامتیش صلوات میفرستم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اسی حتما حتما حتما یه دکتر مغز و اعصاب خوب ببرش  گوش بده هااااا خب؟ ببرشی ها؟ به دکتر درخواس ...

آره عزیزم حتما 

امشب بردیمش دکتر معلوم‌میشه دارو وآسیب و...

لطفا دعاش کن

انشاءالله که خیلی زودخوب میشه توکل به خدا  هرچی درتوانم باشه برای سلامتیش صلوات میفرستم

ممنون عزیزم بین دوست وآشناهات هم برام‌سوال کن در مورد دکتر خوب

فعلا که گفتن موحدی نیا ودکتر فلاح کارشون تو یزد خوبه

بله همراه تب بوده ممنون عزیزم ان شا الله حالش خوب شه سریع بله دکتر مغز واعصاب تو بیمارستان گفت امش ...

عزیزم مگه نمیگن بچه ها تا ۵ سالگی با تب تشنج میکنن؟ 

این و حتما از دکتر بپرس

و لطفا میشه اینجا هم بگی دکتر چی گفت

ممنون

میشه هرچی میدونی در موردش بگی؟ دیگه داروی تشنج بهش ندادن؟ رژیم غذایی خاصی نداره یا پرهیز غذایی؟

غذا که نه همه چی میخورد

ولی مرتب مغزو اعصاب میبردمش بعد از اینکه از کما در اومدو مرخصش کردن چند بار نوار مغزی گرفتن ازش قرصو شربتم میخورد دیگه نوار مغزی نرمال بود کم کم قطعش کردن یک سالو نیم دارو میخورد

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔
عزیزم مگه نمیگن بچه ها تا ۵ سالگی با تب تشنج میکنن؟  این و حتما از دکتر بپرس و لطفا میشه اینج ...

من اصلا چیزی در مورد تشنج نمیدونم ولی اینو گفتن بهم که تا زیر ۵ سال تشنج براشون خطرناکه بالای ۵سال اونقدر خطراناک‌نیست

ممنون عزیزم بین دوست وآشناهات هم برام‌سوال کن در مورد دکتر خوب فعلا که گفتن موحدی نیا ودکتر فلاح کا ...

باشه عزیزم حتما میپرسم 

دکترهای بیمارستان مرتاض هم خوبن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بله همراه تب بوده ممنون عزیزم ان شا الله حالش خوب شه سریع بله دکتر مغز واعصاب تو بیمارستان گفت امش ...

بچه ای که یکبار تشنج میکنه. دکتر بهش دیازپام میده تبش از یه حد رفت بالا شیاف دیازپام بذارن. دیگه نمیتونند ریسک کنند تا تب ۳۹ بمونند . شما حتماااااااا تب سنج دیجیتال بگیر و همیشه دما دخترتون چک کن

راستش من خودم تو ۴سالگی سه چهار بار تشنج کردم ولی نه برای تب

من دیابت گرفتم اونموقع ها. مامانم برام انسولین میزد. انسولین قند رو میاره پایین چون اطلاعات نداشت اصلا چیز شیرین بهم نمیداد و قندم بدتر پایین میرفت. بخاطر افت قند تشنج کردم. ولی یادمه ک تا چند ماه دارو میخوردم بعدش. کم کم قطع کردن

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
آره عزیزم حتما  امشب بردیمش دکتر معلوم‌میشه دارو وآسیب و... لطفا دعاش کن

اسمش چیه بگو سر نماز دعاش کنم 

خیر انشاءالله 

دختر منم نارس بود چسبندگی ریه و سوراخ قلب و دیپاره بطن قلب 

خوب شد بعد دوسال 

خدا بزرگه

خدایا خودت پشت و پناهم باش
نه منکه انقد اون روز برام وحشتناک بود که حاضرم بمیرم ولی تکرار نشه فقط دکتر زمانی ویزیت آنلاین داره ...

فک کنم محم رضا زمانی بود فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان و نوجوانان

بله داره

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران