2777
2789
عنوان

دخترم نزدیک بود از دستم بره

| مشاهده متن کامل بحث + 5176 بازدید | 238 پست
فدات بشم❤️

سلامت باشی دوستم💋❤️

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
میشه لطف کنید در مورد تغذیه وپرهیز غذایی و..اگه نکته مهمی هست بهم بگید بچه من کم‌خون هم هست و ۴نوع ت ...

من درمورد تغذيه صاحب نظر نيستم عزيزم چون رشته ام نيست ، اما اگه مادرانه بخوام بهت بگم خودم براي بچه خودم مدام مولتي ويتامين كودكان و شربت زينك رو توي برنامه غذايش داشتم الان از جزو بچه هاي قد بلنده  ، درمورد جوشانده و اينام واقعا اطلاعي ندارم ، فقط من يه كار مهم كه ميكردم كنترل ميكردم مصرف شيريني بچه در حد خاصي باشه بعد از ساعت شش شب به هيچ عنوان تنقلات شيرين بهش نميدادم ، در طول هفته ام كمتر ميذاشتم شكلات پاستيل و،،، بخوره نوشابه خيلي كم كلا براي اينكه اروم باشه بهش كمتر شيريني ميدادم بچه اي كه شيريني بخوره نميتوانه غير فعال باشه جالبه كه حتي دوستاش از بچه منم كمتر حق استفاده از شيريني جات داشتن ، نميدونم شما اين رو كنترل ميكنيد يا نه اما خارج كشور بچه ها حق خوردن شيريني رو مخصوصا در ساعتاي شب ندارن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من درمورد تغذيه صاحب نظر نيستم عزيزم چون رشته ام نيست ، اما اگه مادرانه بخوام بهت بگم خودم براي بچه ...

ممنون از توضیحاتتون بله عزیزم کنترل میکنم قبلا فقط پاستیل و شکلات صبحانه میدادم نوشابه هم می‌خورد ولی الان شیرینی جات رو خیلی کم کردم نوشابه وپاستیل و کلا آبنبات و..رو حذف کردم  

عصرانه گاهی شیرکاکائو براش درست میکنم یا شکلات فندقی بانون تست بقیه اش دیگه هرچیه از قند میوه میگیره

امسال دیگه خیلی عجیب وغریب بچه ها مریض شدن هرکی رو میبینم همینو میگه 

دوهفته پیش که بخاطر تب بالا بستری شد بیمارستانا تخت خالی گیر نمیومد هم تختی های دخترمم همشون میگفتن تب بچمون قطع نمی‌شده 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
چقدر زیاد طول کشیده ۷سال والپروات سدیم خورده؟ بچه رو ضعیف نمیکرد؟مدرسه هم میرفت؟من خیلی نگران مدرسه ...

نه ۷ سال والپرت نخورد از این قرصه شروع شد ولی قرص اصلیش همین بود

خوب هم سنش نسبت به دختر شما بالاتر بود

هم اوضاعش خیلی وحشتناک بود .شهر خودشون جوابش کرده بودن 

ان شاءالله دختر گل شما خیلی زود خوب بشه 

خدایا شکرتتتتتتت 
نه ۷ سال والپرت نخورد از این قرصه شروع شد ولی قرص اصلیش همین بود خوب هم سنش نسبت به دختر شما بالاتر ...

ممنون عزیزم ان شاءالله 🙏💖

عزیزم به اهلبیت متوسل شو مخصوصا توی این ماه که پر از برکته سعی کن استرس رو از خودت دور کنی و قبول کنی که دخترت فعلا مریضه و سرشار از امید باشی وقتی که شیطان افکار بد بزاره توی سرت فکرهای نامید کننده ولت نمیکنه و به دخترت منتقل میشه نزار حس کنه که چیز خطرناکی در وجودشه بزار شاد باشه بازی کنه شمادفقط کنترل کن و مطمئن باش خوب خوب میشه

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
دارو گرفتی؟ اگه میتونی بیشتر توضیح بده  خداروشکر خوب شدی

اره ظاهرا دکترا میگفتن باید مادام العمر قرص بخورم برای جلوگیری از تشنج ولی یه متخصص بهم یه خشاب قرص داده گفته اینو بخوره خوب مبشه و شدم

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍
عزیزم به اهلبیت متوسل شو مخصوصا توی این ماه که پر از برکته سعی کن استرس رو از خودت دور کنی و قبول کن ...

دقیقا همینکارو میکنم قرآن و زیارت عاشورا ودعای توسل شده برنامه روزانه ام خودمم خیلی دلم بهشون قرصه

عزیزم راجع به پستتون تو تاپیک بچه نیارید عروسی واقعا ناراحت شدم 

بعضی دهه هشتادیام هستن ک از الفاظ رکیک بدشون میان و مشروب و نجس میدونن

اصلا معتقد بودن به احکام و رسوم اسلامی، ربطی به سن و دهه نداره 

همش برمیگرده به اصالت خانواده و تربیتشون تو دوران کودکی

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
عزیزم راجع به پستتون تو تاپیک بچه نیارید عروسی واقعا ناراحت شدم  بعضی دهه هشتادیام هستن ک از ا ...

سلام بله درسته کامنت های بعدی هم توضیح دادم منظورم این بود که از این دهه ها دیگه این چیزا رو فحش نمیدونن قبلش تعصب داشتن ببخشید من از کامنتم عذرخواهی میکنم

سلام خوبید خسته نباشید میدونم دیره ولی دلم گرفت وقتی خوندم گفتم احوالی از بچه بگیرم؟

سلام خیلی ممنون بله خداروشکر الان حالش خوبه فقط باید شربت ضدتشنج بخوره فعلا

خداروشکر امید وارم که سلامتی کامل داشته باشن 🙏

ممنون🌸

عزیزم تو باید قوی باشی خودت رو نباز منم همچین حسی رو تقریبا تجربه کردم بیماری بچه خیلی تو روحیه مادر تاثیر داره ولی سعی کن توکلت به خدا باشه همسایمون که الان یه پسر داره میگفت تو کودکی تشنج میکردم و گردنم جوری قفل میکرد و بر می‌گشت عقب که مادرم دیونه میشد ولبی الان خدارو شکر ازمنم سالم تره