2777
2789

میخام بگیرم کمک کنید چیا اضافس یا چیارو حتمن بگیرم ب نظرتون تخت بگیرم یا گهواره اتاقشم کوچیکه

بعد زایمان شکممو چیکار کنم کوچیک شه میخام ببندم با شکم بند تاثیر داره ب نظرتون

صندلی ماشین میخام بگیرم خوبع یا ن

چ مارکایی بگیرم 

کهنه شورم میخام بگیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتی اگه تخت و کمد و کالسکه نخریدی عیب نداره ، صندلی ماشین رو حتماااااا بخر که جون بچه بهش بستگی داره . مارک خوب هم بخر ترجیحا خارجی و دارای استانداردهای روز دنیا

منم که شهر ه ی شهرم به عشق ورزیدن ...

کهنه شور خاله من خرید زیاد به دردش نخورد چون باید یه جای مناسب پیدا کنی و شیلنگ نصب کنی و دردسر داره و خودت بشوری بهتره مگه لباس بچه چقدر کثیفه . ولی اگه جاشو داری و حوصله لباس شستن نداری بگیر

من سیسمونیم این بار جزئیه هنوز نخریدم

ولی کلا کالسکه به دردم نخورد

کریر نخریدم و نبودشو حس نکردم

تخت و کمد و شلف دیواری و...هم بستگی به خودت داره ضروری نیستن به نظرم من خریدم ولی نمیخریدمم چیزی نمیشد😐

کهنه شور نخریدم لباس بچه رو جدا با مایع مخصوص کودک میشورم از همون اول

اغوشی سوییسی به شدت برام کاربردی بود

دیگه عرضم به حضورت که بقیه هم لباس و پوشک و ست بهداشتی و...ایناست که باید بخری

اها شیر دوش برقی برای من به شدت کاربردی بود دو ماه اول

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

منم هنوز در حال خریدم کریر مونده میگن برای بچه ضروریه تا ۶ ماهی نی نی شما به سلامتی کی به دنیا میاد ؟

برای سلامتی همسر عزیزم و  سلامتی کوچولوهای فندقم   که تو دل مامانشون هستن یه صلوات بفرستید ممنون از همتون
من سیسمونیم این بار جزئیه هنوز نخریدم ولی کلا کالسکه به دردم نخورد کریر نخریدم و نبودشو حس نکردم ...

اینبار فعلا فقط گهواره برقی خریدم

بچه قبلیم کولیکی بود رو پا میذاشتم جگرم خون شد درس عبرت گرفتم اینبار گهواره برقی خریدم حالا نمیدونم چقد کار بیاد 

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

عع من خیلی اصرار دارم بگیرم چون معمولن خریدو پیاده میرم

به نظرم کالسکه خیلی خوبه بخر بعد هم تنهاش که نمیزاری بزار بعد تخت بزرگتر بخر 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜