2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته‌ی قبل تخمرغ خریدیم،خودم چیدم تو یخچال. دیروز اومدم بردارم.دیدم رو یکیشون نقاشی کشیده شده.راستش ...

وا؟!

مگه ميشه؟ شايد بچه اي كسي كشيده؟

سركه اينا خيلي ميريختم پارسال

نميدونم چطور بودبعدش هم خيلي بد پيش اومد

اين الكرسي اينا هر روز ميخونم

مچ زن عموتو چطور گرفتيد؟ چيكار كرده بود؟

کلا این زن عموم بد سابقه بود بهش شک داشتیم دیدمش شکرو نمک قاطی میکرد بعد یه چیزایی میگفت انگار داشت دعا میخوند بعد سیده میگفت که پدرم شکره مادرم نمک  این دعای جدایی داشته میخونده 🤦🏻‍♀️😑 

وا؟! مگه ميشه؟ شايد بچه اي كسي كشيده؟ سركه اينا خيلي ميريختم پارسال نميدونم چطور بودبعدش هم خيلي ...

بچه‌هام بزرگن.اهل اینکارام نیستن.اونا میگن موقع چیدن ندیدی.ولی خب مثل تخم‌مرغهای عید روش شکل آدم کشیده شده بود.دیگه دو به شک بودم.ریسک‌ نکردم،انداختم رفت.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
بله مال قرآن شاید نهج‌البلاغه حضرت علی  بزار بعد که پیداش کردم تا ساعت شش بعد از ظهر برات می ف ...

ممنون

خيلي لطف ميكني

ايشالا مشكلاتمون حل شه

خدا هم يار و ياور شما باشه

کلا این زن عموم بد سابقه بود بهش شک داشتیم دیدمش شکرو نمک قاطی میکرد بعد یه چیزایی میگفت انگار داشت ...

من يه دعانويس اينترنتي البته حرف زدم

ميگفت ١٥ ميليون بده ترسيدم ندادم

خدا ازشون نگذره چقدر بد ذات ان به خدا

من يه دعانويس اينترنتي البته حرف زدم ميگفت ١٥ ميليون بده ترسيدم ندادم خدا ازشون نگذره چقدر بد ذات ...

دعانویس اینترنتی که اعتمادی بهش نیست پرس و جو کنید حضوری برید باطل کنید 

آره والا خدا لعنتشون کنه چشم دیدن خوشی بقیه رو ندارن 

دعانویس اینترنتی که اعتمادی بهش نیست پرس و جو کنید حضوری برید باطل کنید  آره والا خدا لعنتشون ...

نميشناسم كسي رو

از كي پرس و جو كنم

موضوع جالبي نيست بشه خيلي راحت مطرح اش كرد

نميشناسم كسي رو از كي پرس و جو كنم موضوع جالبي نيست بشه خيلي راحت مطرح اش كرد

راست میگی خیلی بد میشه واقعا نمیدونم چطور میشه بهت کمک کرد فقط امیدوارم اون طرف که دعا نوشته براتون خیر نبینه و اوضاعتون روبه راه بشه 

2810