2777
2789
عنوان

خانوما کمکککک راهنمایی کنید..

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 26 پست
عزیزم ی سوال زایمان طبیعی چقد زمان برد بخیه ها کلا خوب شن من یک ماهه زایمان کردم جای بخیه ها درد میک ...

والا برا من چهار سال پیش بود یادم نیس 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم تورو خدا برام دعا کن افسردگی گرفتم بسکه فکر و خیال زایمانو میکنم 

انشاالله به حق این رحمت الهی که میگویند باران که میاید درهای اسمان باز هست خدا کمکت میده یه زایمان راحت وخوب داشته باشی خود وبچه سلامت باشید سزارین کردی اولین چیز بعد چند ساعت گفتن بخور اب جوش با خرما بخور انرژی داره لباس گرم برا ترخیص هم باید باخودت ببری به هیچ وجه اب هویج هفته اول زایمانت نخور سوره انشراح کوتاه هست برا زایمان راحت برات میخونم خودت هم بخون سلامت باشی وتندرست خدا نگهدارتون باشه

سلام ان شاالله به راحتی زایمان کنی 

کاش بری شهر خودتون ، مادری ،خواهری ، عروسی ،کسی کمکت کنه 

یا زنگ بزن یک هفته بیان پیشت حداقل

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
[QUOTE=316231489]سزارین کن یه پولی بده بیمارستان به یه خدمه تو بیمارستان کارهاتو انجام بده  خون ...

راست میگه مامان منم پول به خدمه داد هوام رو داشته باشن

یواشکی همون روز عمل به خدمه ای که شیفتش هست بده

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
انشاالله به حق این رحمت الهی که میگویند باران که میاید درهای اسمان باز هست خدا کمکت میده یه زایمان ر ...

ممنون فدات بشم ..خدا هر چی میخای بهت بده

سلام ان شاالله به راحتی زایمان کنی  کاش بری شهر خودتون ، مادری ،خواهری ، عروسی ،کسی کمکت کنه&n ...

ممنون عزیزم کسی نمیاد شرایط ندارن منم نمیتونم برم

راست میگه مامان منم پول به خدمه داد هوام رو داشته باشن یواشکی همون روز عمل به خدمه ای که شیفتش هست ...

تلاشمو میکنم اول ببینم راضی میشن برا سز 

تلاشمو میکنم اول ببینم راضی میشن برا سز 

الهی هر چی خیره واست پیش بیاد عزیزم

ممنون عزیزم کسی نمیاد شرایط ندارن منم نمیتونم برم

از همسایه ها بپرس کسیو سراغ ندارن بیاد خونه کمکت کنه ده روز ؟

موسسه خیریه و کمیته امداد هم میتونی بپرسی بعضی خانمای میانسال برای کارگری معرفی میشن