2777
2789

سلام وقت بخیر 

خانم های باتجربه یه سوال داشتم

چیکار کنم بچه هام درس خو ن باشن 

اصلا میلی به درس خوندن ندارن 

تا من بهشون نگم درستون بخونید اصلا پی درس نمیرن واقعا دیگه کلافه شدم

‍💕💕

تکنیک‌هایی برای لذت‌بخش کردن تکلیف مدرسه

👦کارهایی که شما در رابطه با تکلیف مدرسه باید انجام دهید📝

📝قبل از تکالیف مدرسه به او فرصت استراحت بدهید.

📝زمان مشخصی را هر روز برای انجام تکالیف مدرسه تعیین کنید.

📝ساعتی که مناسب سن اوست اجازه دهید تلویزیون تماشا کند.

📝محیطی آرام و ساکت را برای کودک به وجود آورید.

📝بعد از انجام تکالیف خستگی او را با یک نوشیدنی یا خوراکی سالم برطرف کنید.

📝در صورت لزوم پاسخگوی بعضی از پرسش های درسی کودک باشید.

📝ماهی یک بار با معلم او ارتباط داشته باشید.

📝به هیچ عنوان کودک را مجبور به انجام تکلیف نکنید.

📝سعی کنید انجام تکلیف را به صورت کاری شاد و لذت بخش تبدیل کنید.

📝از کودک در مورد زمان انجام دادن تکلیف نظرخواهی کنید.

📝حتما تشویق را چاشنی تکلیف داشته باشید.

✅ این را بدانید در کلاس اول همراهی والدین با کودک شاید تا حدود ۹۰ درصد است و به مرور و با بالا رفتن مقاطع، از این همراهی کم‌می‌شود.

❌ و نکته دوم؛ شما مادر و پدر او هستید و هرگز نقش معلم را به خود نگیرید، پس تنبیه، توبیخ، شماتت و جارو جنجال برای درس در خانه ممنوع است.

@BehtarinMadareDonya

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست

💕💕

اگر فکر می‌کنین ارتباط برقرار کردن با بچه مدرسه ای هاتون سخته و در تلاشین که بیشتر باهاتون صحبت کنن در جواب این سوال که روزشون و چطور گذروندن 😌(جواب بیشتر از یک کلمه) شاید باید این سوالات رو

امتحان کنین!👇🏻

1️⃣ امروز چه چیزی یاد گرفتی که بخوای به منم یاد بدی؟

(نیکان خیلی این سوال و دوست داره و دوست داره ثابت کنه که خودش چیزهای بیشتری از من بلده😁)

2️⃣ چه چیزی باعث شد امروز بخندی یا چه چیزی بامزه و خنده داری امروز توی مدرسه اتفاق افتاد؟🤭

3️⃣ وقت خوردن نهار، پیش کدوم دوستت نشستی و در مورد چی باهم صحبت کردین؟

4️⃣ چه بازی هایی انجام دادین و خوشت اومد که توی خونه هم انجام بدیم؟

5️⃣ امروز چیزی باعث عصبانیت و یا ناراحتی تو شد؟☹️

6️⃣ امروز چه کمکی به دوستات یا چه کار خوبی کردی؟( ممکنه روزهای اول بگن هیچی ولی اگر هر روز این سوال و بپرسین میدونن که باید جوابی براش داشته باشن😉)

7️⃣ بهترین میان وعده یا غذایی که امروز خوردی چی بود؟😋

8️⃣ از نهارت راضی بودی؟ من چه غذایی درست کنم تو بیشتر دوست داری؟

9️⃣ کلاستون چه قانونی داره که تو زیاد ازش خوشت نمیاد؟😏

🔟 سوال هیجانی😁: امروز سر کلاس کسی تو دردسر افتاد یا ناراحت شد؟👀 دنبال این نیستم که اسم دوستش که اشتباه کرده رو بگه چون خبر چینی کردن خوب نیست، این سوال و میپرسم که بهش یاد بدم همه ممکنه اشتباه داشته باشن و باید از همدیگه یاد بگیریم🥰

❣️نکته: اگر دوست ندارن و حس خوبی نمیگیرن از این سوالات، اجازه بدین استراحت کنن، هیچ چیزی رو اجبار نکنین( مخصوصا اینکه خیلی خسته از مدرسه برمیگردن خونه) و مهم تر از همه اینکه تمام این سوالات رو یکجا نپرسین در طی روز میتونین مشغول باشین😁

شما از بچه هاتون این سوالات رو میپرسین؟ چه سوالات دیگه به غیر اینها شما میپرسین؟بیاین بنویسین☺️

@BehtarinMadareDonya

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درس خیلی برام اهمیت نداره

اول خودش روحیش و تفریحش

بعد درس 

معمولا بازی بازی 

اما نخونه ام دو بار ک صفر بشه خودش دیگ درسو جدی میگیره

و من وقتی صفرشو نشونم بده وااااقعا بی تفاوتم

چون‌ میگم نمره خودته دیگ

برا من ک نیست

همین تحریکش میکنه یکم ب درس خوندن

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...