💕💕
اگر فکر میکنین ارتباط برقرار کردن با بچه مدرسه ای هاتون سخته و در تلاشین که بیشتر باهاتون صحبت کنن در جواب این سوال که روزشون و چطور گذروندن 😌(جواب بیشتر از یک کلمه) شاید باید این سوالات رو
امتحان کنین!👇🏻
1️⃣ امروز چه چیزی یاد گرفتی که بخوای به منم یاد بدی؟
(نیکان خیلی این سوال و دوست داره و دوست داره ثابت کنه که خودش چیزهای بیشتری از من بلده😁)
2️⃣ چه چیزی باعث شد امروز بخندی یا چه چیزی بامزه و خنده داری امروز توی مدرسه اتفاق افتاد؟🤭
3️⃣ وقت خوردن نهار، پیش کدوم دوستت نشستی و در مورد چی باهم صحبت کردین؟
4️⃣ چه بازی هایی انجام دادین و خوشت اومد که توی خونه هم انجام بدیم؟
5️⃣ امروز چیزی باعث عصبانیت و یا ناراحتی تو شد؟☹️
6️⃣ امروز چه کمکی به دوستات یا چه کار خوبی کردی؟( ممکنه روزهای اول بگن هیچی ولی اگر هر روز این سوال و بپرسین میدونن که باید جوابی براش داشته باشن😉)
7️⃣ بهترین میان وعده یا غذایی که امروز خوردی چی بود؟😋
8️⃣ از نهارت راضی بودی؟ من چه غذایی درست کنم تو بیشتر دوست داری؟
9️⃣ کلاستون چه قانونی داره که تو زیاد ازش خوشت نمیاد؟😏
🔟 سوال هیجانی😁: امروز سر کلاس کسی تو دردسر افتاد یا ناراحت شد؟👀 دنبال این نیستم که اسم دوستش که اشتباه کرده رو بگه چون خبر چینی کردن خوب نیست، این سوال و میپرسم که بهش یاد بدم همه ممکنه اشتباه داشته باشن و باید از همدیگه یاد بگیریم🥰
❣️نکته: اگر دوست ندارن و حس خوبی نمیگیرن از این سوالات، اجازه بدین استراحت کنن، هیچ چیزی رو اجبار نکنین( مخصوصا اینکه خیلی خسته از مدرسه برمیگردن خونه) و مهم تر از همه اینکه تمام این سوالات رو یکجا نپرسین در طی روز میتونین مشغول باشین😁
شما از بچه هاتون این سوالات رو میپرسین؟ چه سوالات دیگه به غیر اینها شما میپرسین؟بیاین بنویسین☺️
@BehtarinMadareDonya