2777
2789

سلام وقت بخیر 

خانم های باتجربه یه سوال داشتم

چیکار کنم بچه هام درس خو ن باشن 

اصلا میلی به درس خوندن ندارن 

تا من بهشون نگم درستون بخونید اصلا پی درس نمیرن واقعا دیگه کلافه شدم

‍💕💕

تکنیک‌هایی برای لذت‌بخش کردن تکلیف مدرسه

👦کارهایی که شما در رابطه با تکلیف مدرسه باید انجام دهید📝

📝قبل از تکالیف مدرسه به او فرصت استراحت بدهید.

📝زمان مشخصی را هر روز برای انجام تکالیف مدرسه تعیین کنید.

📝ساعتی که مناسب سن اوست اجازه دهید تلویزیون تماشا کند.

📝محیطی آرام و ساکت را برای کودک به وجود آورید.

📝بعد از انجام تکالیف خستگی او را با یک نوشیدنی یا خوراکی سالم برطرف کنید.

📝در صورت لزوم پاسخگوی بعضی از پرسش های درسی کودک باشید.

📝ماهی یک بار با معلم او ارتباط داشته باشید.

📝به هیچ عنوان کودک را مجبور به انجام تکلیف نکنید.

📝سعی کنید انجام تکلیف را به صورت کاری شاد و لذت بخش تبدیل کنید.

📝از کودک در مورد زمان انجام دادن تکلیف نظرخواهی کنید.

📝حتما تشویق را چاشنی تکلیف داشته باشید.

✅ این را بدانید در کلاس اول همراهی والدین با کودک شاید تا حدود ۹۰ درصد است و به مرور و با بالا رفتن مقاطع، از این همراهی کم‌می‌شود.

❌ و نکته دوم؛ شما مادر و پدر او هستید و هرگز نقش معلم را به خود نگیرید، پس تنبیه، توبیخ، شماتت و جارو جنجال برای درس در خانه ممنوع است.

@BehtarinMadareDonya

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست

💕💕

اگر فکر می‌کنین ارتباط برقرار کردن با بچه مدرسه ای هاتون سخته و در تلاشین که بیشتر باهاتون صحبت کنن در جواب این سوال که روزشون و چطور گذروندن 😌(جواب بیشتر از یک کلمه) شاید باید این سوالات رو

امتحان کنین!👇🏻

1️⃣ امروز چه چیزی یاد گرفتی که بخوای به منم یاد بدی؟

(نیکان خیلی این سوال و دوست داره و دوست داره ثابت کنه که خودش چیزهای بیشتری از من بلده😁)

2️⃣ چه چیزی باعث شد امروز بخندی یا چه چیزی بامزه و خنده داری امروز توی مدرسه اتفاق افتاد؟🤭

3️⃣ وقت خوردن نهار، پیش کدوم دوستت نشستی و در مورد چی باهم صحبت کردین؟

4️⃣ چه بازی هایی انجام دادین و خوشت اومد که توی خونه هم انجام بدیم؟

5️⃣ امروز چیزی باعث عصبانیت و یا ناراحتی تو شد؟☹️

6️⃣ امروز چه کمکی به دوستات یا چه کار خوبی کردی؟( ممکنه روزهای اول بگن هیچی ولی اگر هر روز این سوال و بپرسین میدونن که باید جوابی براش داشته باشن😉)

7️⃣ بهترین میان وعده یا غذایی که امروز خوردی چی بود؟😋

8️⃣ از نهارت راضی بودی؟ من چه غذایی درست کنم تو بیشتر دوست داری؟

9️⃣ کلاستون چه قانونی داره که تو زیاد ازش خوشت نمیاد؟😏

🔟 سوال هیجانی😁: امروز سر کلاس کسی تو دردسر افتاد یا ناراحت شد؟👀 دنبال این نیستم که اسم دوستش که اشتباه کرده رو بگه چون خبر چینی کردن خوب نیست، این سوال و میپرسم که بهش یاد بدم همه ممکنه اشتباه داشته باشن و باید از همدیگه یاد بگیریم🥰

❣️نکته: اگر دوست ندارن و حس خوبی نمیگیرن از این سوالات، اجازه بدین استراحت کنن، هیچ چیزی رو اجبار نکنین( مخصوصا اینکه خیلی خسته از مدرسه برمیگردن خونه) و مهم تر از همه اینکه تمام این سوالات رو یکجا نپرسین در طی روز میتونین مشغول باشین😁

شما از بچه هاتون این سوالات رو میپرسین؟ چه سوالات دیگه به غیر اینها شما میپرسین؟بیاین بنویسین☺️

@BehtarinMadareDonya

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درس خیلی برام اهمیت نداره

اول خودش روحیش و تفریحش

بعد درس 

معمولا بازی بازی 

اما نخونه ام دو بار ک صفر بشه خودش دیگ درسو جدی میگیره

و من وقتی صفرشو نشونم بده وااااقعا بی تفاوتم

چون‌ میگم نمره خودته دیگ

برا من ک نیست

همین تحریکش میکنه یکم ب درس خوندن

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...