2777
2789
عنوان

واسه نی نی ناز اسفند 90 ات چی خریدی؟ عکسش کو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 32021 بازدید | 378 پست
عسل جون من تازه برا رادین دارم لباس میخرم به خدا کلی داشت تازهههههههههههه خیلیهاشم از دستم در رفت بهش کوچیک شد

این که تنشه
5v2su476ycn6acie2m.jpg

m3nc2a4iot1gptulmuy4.jpg

q414xj1o1zvl5cawuw6.jpg

00o7mkbhj9jiehv51k2k.jpg

kweyl2eiiwh3hltcg33.jpg

زندگی چون گل سرخ است......پر از عطر... پر از خار... پر از برگ لطیف...یادمان باشد اگر گل چیدیم........عطر و برگ و گل و خار همه همسایه دیوار به دیوار همند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اکثر اسباب بازی های آرنیکا جنسشون پارچه ایی بود دیگه بس که اینا رو شستم خسته شدم رقتم این پلاستیکی ها رو گرفتم 32 تومن
جنسش عالیه اگه بچه بخوره نه رنگش در میاد و نه موادش فاسد می شه

تو حموم هم می بریم تو کف که فشارش بدی از دهنشون حباب در میاد آرنیکا هم ذوق می کنه
dravc6wq0q0heqdd2zn.jpgfj5e1yi6a001eil4te.jpg
LilySlim Weight loss tickers
اکثر اسباب بازی های آرنیکا جنسشون پارچه ایی بود دیگه بس که اینا رو شستم خسته شدم رقتم این پلاستیکی ها رو گرفتم 32 تومن
جنسش عالیه اگه بچه بخوره نه رنگش در میاد و نه موادش فاسد می شه

تو حموم هم می بریم تو کف که فشارش بدی از دهنشون حباب در میاد آرنیکا هم ذوق می کنه
q4r7u432l7xuilzym2.jpg
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
LilySlim Weight loss tickers
واای.چقدر نازن؟اسم خاصی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی.ممول جون چرا اسم منو تو تاپیکت ننوشتی؟محمدآروین-2 اسفند-سزارین-وزنش 3150-سزارین
وقتی من پست میزارم و شما لایک نمیکنین...

دیگه حالی به آدم میمونه؟ نه والا!!
احوالی به آدم میمونه؟ نه بالله!!
مموللللللللللللل
اسمش چیه منم دوسش میدارم خیلی نازن
زندگی چون گل سرخ است......پر از عطر... پر از خار... پر از برگ لطیف...یادمان باشد اگر گل چیدیم........عطر و برگ و گل و خار همه همسایه دیوار به دیوار همند
2810