2777
2789
عنوان

تجربه ی من از التهاب عصب چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 16378 بازدید | 213 پست
من کلا نزدیک بینی زیاد دارم یکی از چشمام ۸ یکی ۷  خشکی چشمم دارم  کلا دیدم خیلی خکب نیست ...

نگران نباش دکتر سر عصب چشمو به راحتی نمیبینه وگرنه دیگه این همه ازمایش نبود بخواییم بدیم ممکنه این التهاب عادی باشه مهم 

p100 latency هست فقط و فقط چون اون هست که دقت بالایی داره و دمیلیه شدن ملیین رو نشون میده چون طول موجی که میفرستن اگر از ۱۰۰ ثانیه یا حداکثر ۱۱۸ ثانیه بیشتر شه رفت و برگشتش به لوب بینایی نشون دهنده اختلال تو عصبه بقیه تستا از نظر من درصد خطا بالا دارن

البته واکنش مردمکت خیلی مهمه که چطور بوده نور انداخت به چشمت چیزی راجب مردمک نگفت؟

واقعا ممنون که این کار رو انجام دادین

واسه خواهرم تشخیص پیر چشمی دادن و گفتن عصبه

میشه دکترتونو معرفی کنید براش نوبت بگیرم و نوار عصب بده؟

شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش دکتر سر عصب چشمو به راحتی نمیبینه وگرنه دیگه این همه ازمایش نبود بخواییم بدیم ممکنه این ا ...

نه واسه مردمک چیزی نگقت

عزیزم دعا کن من ام اس کابوسمه بگیرم کلا میبرم از زندگی 

کاش منم مثل شماها بزرگترین دغدغم این بود که چرا دوس‌پسرم به جای عزیزم بهم گفته تو :) . 
واقعا ممنون که این کار رو انجام دادین واسه خواهرم تشخیص پیر چشمی دادن و گفتن عصبه میشه دکترتونو ...

وظیفه من هست دوست من انشالله سلامت باشن خواهرتون

دکترم سارا اژدری هستن شیراز خودشون دستگاه رو ندارن ارجاع دادن منو به همکارشون یه کوچه اونور تر نوار عصب دادم دکترم فوق العادع هستن تو سه جلسه درمان بینایی من کامل برگشت من چشمم کلا خاکستری میدید همه چیز رو و میذان بیناییم نابود شده بود تار و پر از لکه و حرکات دورانی

نه واسه مردمک چیزی نگقت عزیزم دعا کن من ام اس کابوسمه بگیرم کلا میبرم از زندگی 

مامانتون که ام اس دارع حالش چطوره؟ 

نگران نباش حتی عصبت هم مشکل نداره اعتماذ کن به من فقط نوار عصب بدع

وظیفه من هست دوست من انشالله سلامت باشن خواهرتون دکترم سارا اژدری هستن شیراز خودشون دستگاه رو ندارن ...

ما شیراز نیستیم😣

چکار کنیم 

به چه متخصصی باید مراجعه کنیم؟

یه سوالم خالمه که عمل آب مروارید انجام داد و بعدش چشمشون عفونت کرد و بستری شدن و دیدشون شد ۷

ولی میگن اجسام معلق میبینم و چشمام میخارن

واقعا در عذابه و دکتر راهی جلوی پاش نذاشتن

شمام که معلق میدیدین میشه راهنمایی کنید؟یعنی عصبه؟

شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care
مامانتون که ام اس دارع حالش چطوره؟  نگران نباش حتی عصبت هم مشکل نداره اعتماذ کن به من فقط نوار ...

مامانم مرحله پیشرفته ام اسش داروی زیتاکس قوی ترین دارو رو مصرف میکنه اما واقعا بخاطر معجزه هنوز رو پاست اما اونم خیلی وقتا حمله عصبی داره که ممکنه یکی دوروز حالش بد باشه و اینطور مشکلات 

اما به طور کلی خداروشکر هنوز از پا نیوقتاده اما خیلیای دیگه هستن که درجه ام اسشون کمتره اما از ما درومدن 

کاش منم مثل شماها بزرگترین دغدغم این بود که چرا دوس‌پسرم به جای عزیزم بهم گفته تو :) . 
ما شیراز نیستیم😣 چکار کنیم  به چه متخصصی باید مراجعه کنیم؟ یه سوالم خالمه که عم ...

عزیزم اگر مشکل نوریت اپتیک هست متخصص مغزواعصاب 

اگر نوریت اپتیک نیست و میخوایید عصب برسی شه بازم متخصص مغزواعصاب برای انجام نوار عصب چون خیلی دقیقه بعد خودشون لازم بدونن ارجاع میدن به چشم پزشک یا خودشون پلن درمانی میریزن

درمورد خالتون احتمالا مشکل از شبکیه هست باید عکس شبکیه بدن چون احتمالا حرکت اب پشت شبکیه این حالت رو به وجود میاره 

اگر شیراز بودین دکتر شبکیه خودم رو معرفی میکزدم بداخلاقه اما کارش بی نهایت عالیه نابینا رو بینا کرده 

خودشم منو ارجاع داد مغزواعصاب

مامانم مرحله پیشرفته ام اسش داروی زیتاکس قوی ترین دارو رو مصرف میکنه اما واقعا بخاطر معجزه هنوز رو پ ...

عزیزم بیین با پیشرونده ثانویه هم ناتوانی نداشتن

البتع این کع رو پا هستن علت این که پلاک ها ناحیه حساس رو درگیر نکردن 

اما ام اس سه فاز داره و ام اس که با چشم باشع خوشخیم ترینه

اما بع هر روی شما ام اس نداری 

از نظر من درد چشم به تنهایی نوریت اپتیک نیست ام ار ای خوب هم خیلی عالیه

نوار عصب بدین جهت‌ اطمینان خیال

اما نوریت اپتیک هم باش صرفا ام اس نیست مثل من 

نوریت اپتیک دارم اما ام اس ندارم

عزیزم اگر مشکل نوریت اپتیک هست متخصص مغزواعصاب  اگر نوریت اپتیک نیست و میخوایید عصب برسی شه با ...

عکس شبکیه نشون نداد

ممنونم

داشتم امیدوار میشدم

هر دوشون عزیزترین کسانم هستن.

عکس شبکیه نشون نداد ممنونم داشتم امیدوار میشدم هر دوشون عزیزترین کسانم هستن.

عزیزم هر مشکلی باش حتی عصب درمان داره من ۶۰ درصد بیناییح یک شبه رفت اما الان مثل روز اولم هیچ چیزی نیست که شمارو نگران کنه مطمعن باشید vep رو انجام بدین جوابشو برام بفرستین راهنماییتون میکنم

عزیزم هر مشکلی باش حتی عصب درمان داره من ۶۰ درصد بیناییح یک شبه رفت اما الان مثل روز اولم هیچ چیزی ن ...

پس بگم اول برن مغز و اعصاب و نوار بنویسن؟

عزیزم بیین با پیشرونده ثانویه هم ناتوانی نداشتن البتع این کع رو پا هستن علت این که پلاک ها ناحیه حس ...

من تقریبا دوساله سطح اضطرابم بالاست 

پازسالم رفتم ام ار ای دادم واسه همسن ام اس 

نمیدونم خدا خودش رحم کنه

ممنون از راهنماییاتون..

نوار عصب رو دکتر مغزواعصاب فقط انجام میدن معمولا 

ممنونم ان شاالله همیشه سلامت باشید.