2777
2789
عنوان

تجربه ی من از التهاب عصب چشم

16378 بازدید | 213 پست

شاید کسی مثل من این اتفاق براش افتاد و تنها بود و خیلی از بی تجربگی این مشکل باعث ترسش شد

اولین علامت که سراغم اومد درد چشم بود فکر کردم شب بد خوابیدم رو چشمم اما فرداش بیشتر شد دردم 

روز دوم همه چیز رو مارپیچ طور میدیدم همه چیز چرخش داشت

روز سوم تاری دید به علاوه اون علامتا اومد سراغم

روز چهارم چشمم بزرگ شذه بود و علاوه بر اون علامتا یه نور بزرگ نارنجی اومده بود توی میذان دیدم و رنگا کمرنگ شدن قرمز مایل به خاکستری( قرمز تیره میدیدم) شد زرد هم کمرنگ 

علایم حاد شد به ترتیب رسید تا جایی که من عقربه ساعتو‌ندیدم

رفتم دکتر و یک سری تست انجام دادن و دیدم ۴/۱۰ شده بود خودم میدونسنم مشکلم التهاب عصب چشمه اما دکتر مطمعن نبود عکس عصب هم سالم بود گفت شک دارم وگرنه نامه بستری میدادم

روز بعد دکتر دیگه ای رفتم عکس شبکیه گرفته و این چرت و پرتا ( توصیه من به شما اینه اگر تو تست چشم مشکل نبود ازمایش اضافه ندین فقط نوار عصب چشم بدین)

گفت دو روز دیگه بیا و بعد دو روز تشخیص شد التهاب عصب

نکته اینه ( اگر نگران التهاب عصب چشم هستین کشش ندین موضوع رو نوار عصب چشم دقیق ترینه)

دکتر منو ارجاع داد مغزواعصاب ( خودم ازش خواستم برام ام ار ای بنویسه با خواهش) دقت کنید حتما ام ار ای با تزریق و بی تزریق مغزونخاع بدین

رفتم ام ار ای و ام ار ای خوب بود

دقت کنید مهم ترین نکنع تو مرحله انتخاب دکتر مغزواعصاب حاذق

توی جلسه اول نوار عصب گرفته شد و نوریت اپتیک تایید شد ام اس رد شد

درمان ۳ روز کورتون تراپی به مدت ۸ ساعت بود 

روز اول کورتون تراپی سخته تازه بدن عوارض میده اگر صورتتون گزگز شد یا بدنتون و اسپاسم گرفتین نترسید عادیه ورم هم عادیه باید موز و غذا های منیزیم دار بخورید

جلسه های بعدی کورتون عادت میکنید

نوشابه نخورید

بعد کورتون کم کم بیناییتون برمیگرده اما دو هفتع طول میکشه تا بهبود خوبی حس کنید تو این حین قند زیاد مصرف نکنید 

دکترم برای برگشتن بیناییم بهم قرص نوازین و دینو داد قرص خوبیه 

اب هویج و ماهی کوچولوا هم خوبه 

ازمایش های روماتیسمی و التهابی هم حتما بدین سطح ویتامین b12 هم چک کنید

من دیدم شد باز ۱۰/۱۰ 💕شکر خدای بزرگ فقط یکم چشمم بزرگنمایی داره که دکنر گفته باید زمان حلش کنه اما فهمیدم عینک بلوکات برای ما ها که مشکل عصب چشم داریم خیلی خوبه 

شاید الان این تو این ساعت شب این تاپیک به درد کسی نخوره اما میدونم در اینده دوستای زیادی مثل من مجبور میشن تحقیق کنن راجب این بیماری و شاید گذرشون‌به این تاپیک بخوره

اومیدوارم مفید باشع

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موضوع دیگه حتما بگید ام ار ای با پروتوکل ام اس براتون بنویسن 

و این که بعد کورتون‌ممکنه حتی کف پاتون هم ورم کنه اما عادیه رفع میشه 

تست چشم پزشکی کع خیلی مهمه تست رفلکس مردمک هست با اون میشه شک کرد بع التهاب عصب ولی نوار عصب چشم دقیق و تاییدیه هست

سلام عزیزم 

التهاب عصب با ورم عصب فرق میکنه؟ من رفته بودم متخصص شبکیه گفتن عصبت ورم داره باید شنبه برم تست میدان دید بدم

مامانم ام اس داره خودم دو ماه پیش ام ار ای سر و گردن بی تزریق دادم دکترم گفت چیزی نیست ممکنه ام اس گرفته باشم؟؟؟ 

خیلی نگرانم و میترسم میشه کمکم کنی 

دکترت کی بود کدوم شهر

کاش منم مثل شماها بزرگترین دغدغم این بود که چرا دوس‌پسرم به جای عزیزم بهم گفته تو :) . 
سلام عزیزم  التهاب عصب با ورم عصب فرق میکنه؟ من رفته بودم متخصص شبکیه گفتن عصبت ورم داره باید ...

سلام عزیزم بیماری های عصب چشم متفاوت هست لزوما نوریت اپتیک نیست ممکن ماکولا باشه بابد نوار عصب چشم بدی عزیزم p latency چک شه علایمتون چیه؟ 

سلام عزیزم بیماری های عصب چشم متفاوت هست لزوما نوریت اپتیک نیست ممکن ماکولا باشه بابد نوار عصب چشم ب ...

من فقط درد دارم چشم و پیشونی 

حس میکنم یک دره تار میبینم ک حالا شاید از خشکی باشه

دو سه هفته پیش oct گرفتم امروز دکتره همونو دید با واندوسکوپی ته چشمم دید گفت شبکیه اوکیخ بجز یک سوراخ ریز و نازکی که از قبل بوده اما سر عصبم حالت برجسته شده بود گفت شنبه بیا وست میدان دید بگیرم ازت بعد شاید فرستادم مغز و اعصاب ،،،،، حالا من مامانم ام اس داره خودمم وسواس ام اس دارم دو ماه پیش یک ام ار ای بدون تزریق سر و گردن دادم دکتره گفت اوکیه ولی الان خیلی میترسم ام اس گرفته باشم یا کور یشم از عصر تا حالا گریه میکنم 

کاش منم مثل شماها بزرگترین دغدغم این بود که چرا دوس‌پسرم به جای عزیزم بهم گفته تو :) . 
من فقط درد دارم چشم و پیشونی  حس میکنم یک دره تار میبینم ک حالا شاید از خشکی باشه دو سه هفته ...

اولا که هر نوریت اپتیک ام اس نیست من که ام اس نداشتم

دوم ام ار ای رو بزار بببنم اما تو دو ماه ام اس نمیگیری

سوم مطمعن باش نوریت اپتیک نیست احتمال میگرن میدم اما باید حتما نوار عصب چشم بدی عزیز دلم 

چهارم من یه چشمم ۶۰ درصذ بیناییش رفت با دارو شذم مثل روز اول کاملا عادی کی گفته کوری هست تهش؟

اولا که هر نوریت اپتیک ام اس نیست من که ام اس نداشتم دوم ام ار ای رو بزار بببنم اما تو دو ماه ام اس ...

خیلی استرس دارم بخدا 

کاش چیز خاصی نباشه 

ولی حتمن نوار چشمو میدم این هفته 

کنکور دارم همه زندگیم رو هواست ... 

اولا که هر نوریت اپتیک ام اس نیست من که ام اس نداشتم دوم ام ار ای رو بزار بببنم اما تو دو ماه ام اس ...

و اینکه شما پزشکین؟ یا پرستار چون اطلاعاتتون خیلی زیاده

نه اما با دکتر فرقی ندارم😄 ریپورت ام ار ای رو اگر داری بزار برام تاری چشم نوریت اپتیک شدید هست عق ...

من کلا نزدیک بینی زیاد دارم یکی از چشمام ۸ یکی ۷ 

خشکی چشمم دارم 

کلا دیدم خیلی خکب نیست 

ام ار برای دو سه ماه قبله یدون تزریق سر و گردن همشو نوشته نزمال ...