2777
2789
عنوان

مشاوره با مرکز مامایی مهرآسا

| مشاهده متن کامل بحث + 36264 بازدید | 3256 پست
با سلام و خسته نباشید،من و همسرم نسبت فامیلی دور داریم ،یعنی پدرهامون پسر عمو هستن،قبل از ازددواج هم بهمون گفتن چون نسبت دور دارید نیازی به ازمایش ژنتیک ندارید ما هم فقط از نظر تالاسمی مورد از ایش قرار گرفتیم که سالم بودیم حالا من ۸ هفته باردار هستم و ایران هم زندگی نمیکنم تا الان هم همه،چی نرمال بوده؛و ازمایش های سندرم و ... را هم انجام میدهم ایا امکان؛داره چون ازمایش ژنتیک؛ندادیم مشکلی برای بچم پیش بیاد؟در ضمن ما تو فامیل اصلا بچه ی ناقص نداریم ممنون میشم راهنمایی کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس چرا جواب من رو نمیدید ???? از شب سوم پریود تا ٥شب شبی یه نصفه کلومیفن خوردم ......این که میگن خارج رحم و این حرفا جز عارضه اش هست هم با شبی یه نصفه اتفاق میفته ،؟؟؟ کی برم سونو برای اندازه فولیکول ؟؟؟؟؟
دوست عزیز Samir kia خوردن کلومیفن انهم سر خود بسیار خطرناکه و قبل از تجویز باید کاملا چک آپ انجام بشه اگر دوره را شروع کردید به پایان برسانید و سه الی چهار روز بعد از آخرین قرص سونو بروید
ساقی عزیز نتیجه مثبته نزدیکی در بارداری بی مشکل مجازه مایع منی مکرر تخلیه شود زمینه ساز عفونت است ابتدای بارداری همه چیز میتونید بخورید أما متعادل مایعات و میوه جات فراوان لبنیات ٤ لیوان تخم مرغ هم فراموش نشود عرقیات و داروی گیاهی در بارداری ممنوع
2810