2777
2789
عنوان

مشاوره با مرکز مامایی مهرآسا

| مشاهده متن کامل بحث + 36264 بازدید | 3256 پست
سلام سارا جان به طور قطع نمی توان گفت ولی با توجه به داروهایی که استفاده کردید احتمال بارداری زیاده در صورتی که باردار نشدید حتما از طب سنتی هم استفاده کنید احتمال بارداری را افزایش می دهند و خطری هم ندارند کاهش وزن هم موثره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساقی جان در مشاوره قبل از بارداری به بررسی دندانها تاکید میشود تا در بارداری این مشکل به وجود نیاید اما در هر صورت الان شما با استامینوفن ساده درد را کمتر کنید و به دندانپزشک مراجعه کنید و در ابتدا به دکتر بگید که باردار هستید تا ترجیحا از لیدو کایین و آمالگام کمتری استفاده شود و در مورد عکس هم از محافظ استفاده کنند
سلام سونوگرافی داخلی رفتم،چیزی باقی نمونده بود ولی دکترگفت عفونت داری انتی بیوتیک خوردم الانم دوباره قسمت بالایی التم درد داره شایدم تخمدان ها باشه، هنگام راه رفتن درد دارم
سلام خسته نباشید,من یه مدته تقریبا سیزده روز قبل از شروع پری سینه هام و مخصوصا نوکش درد میگیرن و حساس میشن دلیلش چی میتونه باشه؟من پنج ماهه اقدامم الان هم یازده روز مونده به پری سینه درد گرفتم احتمالش هست با وجود این درد باردار نباشم و علایم پری باشه؟
خدایا به امید تو
سلام،واقعا دستتون درد نکنه که جواب میدید، نه سوزش ادرار ندارم،ولی دو طرفم به حدی درد داره که دستم بهش میخوره دردم میگیره، ببخشید جای تخمدونا دقیقا کجا هست؟بازم ممنونم که راهنمایی میکنید
سلام من اشتباهی ظرف فلزی در مایکرویو گذاشتم بعد چند ثانیه یادم اوومد دستگاه رو خاموش کردم ظرف رو در آوردم ممکنه این مسءله توو بارداری ضرر دااشته باشه ,ظرف فلزی که در آوردم واسه چند ثانیه جلوی شکمم گرفتم هنوز در حال انعکاس امواج بوده باشه دام از استرس میمیرم لطفا جواب بدید
توکلت الی الله فاالله خیرحافظا وهو الرحم الراحمین
سلام.من پس از دوره مصرف لتروزول و امپول اچ سی جی موفق به بارداری نشدم .دکتر این دوره قرص تاموکسفین و امپول اچ سی جی تجویز کرد.میخواستم بدوم درصد موفقیت با این قرص چقدر است
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین
آوا عزیز این درد می تواند به دلیل تغییرات هورمونی قبل از پریود شدن باشد در صورت همراه نبودن با علائم دیگر مانند ترشح از نوک سینه، تو رفتگی نوک پستان جای نگرانی وجود ندارد. تنها روش قطعی برای تشخیص بارداری انجام تست بتا در صورت پریود نشدن در زمان مقرر می باشد.
2810