2777
2789
عنوان

بیاین اسم پسر پیشنهاد بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 27 پست
جدیدا اینا ترند شدن دیان دیار نویان رایان آیهان 

از بین اینا دیان رو دوست دارم،شوهرم میگه نه

عاشق زندگی با همه اتفاقای خوب و بدش🥰امید،عشق و ایمان اساس زندگی منه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از بین اینا دیان رو دوست دارم،شوهرم میگه نه

شوهرت چه اسمی مد نظرش هست و اسمی که توافق کردین چیه 

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                      K🧿RD
الان من بین این همه اسم هیچ کدومو دوس ندارم چرا😭😭بعضیاشم اسم پسرای فامیلمونه

اگه اسم فامیله نزار 

بین اسم آیلین و آوینا کدوم بهتره ؟ 

یا اگه دختر بود چی میزلشتی ؟

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»
اتفاقا چون اسم کوتاهی هست خاصه و یه معنی قشنگی هم داره .و تو اسمش یه اصالت خاصی داره

آره منم دقیقا اسمای اینطوری که معناش تو خودش هست خیلی دوست دارم مردونه هم هستش باید ببینم همسرم چی میگه🥲

اگه اسم فامیله نزار  بین اسم آیلین و آوینا کدوم بهتره ؟  یا اگه دختر بود چی میزلشتی ؟

مطمئنا آوینا،هم معنیش قشنگه هم خیلی خوش اواتره و هم شیک تره

رادین مهیار آرین هامین مهراد رهام آمین آیهان ویهان سامیار

از مهیار خوشم میاد،دخترونه نیست به نظرتون؟؟

از مهیار خوشم میاد،دخترونه نیست به نظرتون؟؟

ن کجاش دخترونس

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»
مطمئنا آوینا،هم معنیش قشنگه هم خیلی خوش اواتره و هم شیک تره

مرسی عزیزم خیلیا گفتن قدیمیه دو دل شده بودم