2777
2789
آره😂😂😂 الآنم با اخلاقش داره اعصابمو بهم میریزه

به منم کراشم محوم شده بود اولین بار که منو دید لامصب خیلی‌ خوب مخمو زد😐😐

.

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره زیاد بم نگاه میکنن. نمیدونم چرا

اون پروفتو بردار تورو خدا وحشت کردم

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به منم کراشم محوم شده بود اولین بار که منو دید لامصب خیلی‌ خوب مخمو زد😐😐 .

این مثل آدمای برق گرفته نگاه میکرد 😂😂😂حرف خاصی نزد انگار آدم ندیده بود 🤭

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔

اره 

چه خاطراتی زنده شد🥹

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
این مثل آدمای برق گرفته نگاه میکرد 😂😂😂حرف خاصی نزد انگار آدم ندیده بود 🤭

اه 

متأسفانه مال من عشق نافرجام فقط در حد نگاه موند😐🤣 

نمیدونم چشه 

ببین گاها هم اصلا محل نمیداد ها کلا نگاه نمی‌کرد 😐 فازش یعنی چی بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره همه هم بهتون مثل فیلما نگا میکنن اون پسرایی هم ک تو خیابون میگن جووون و ... عمه منن

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       

اره عشقم الان 7 ساله بازم نگاهش مثل قبل 

پسر داییم اولش قصد نگاهشو نفهمیدم ولی بعد متوجه شدم 

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅
اره عشقم الان 7 ساله بازم نگاهش مثل قبل  پسر داییم اولش قصد نگاهشو نفهمیدم ولی بعد متوجه شد ...

خوشبحالتتتتت من تو کف کراشم تا ابد میمونم 😐😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810