بالایی هامم شیرینی میخوره بهش درد میگیره دکتر گف التهاب لثه اس چیزی نیس😐😐گفتم پر کردن سطحی ندارم گف نه نه برو خیالت راحت
عکس هم برده بودم حتی...
برگام ریخت باید برم ی دکتر دیگه ببینم چی میگه
کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیدهرو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
حتما برو والا من یه دندونم سیاه شده بود هررر چی میگفتم درد داره میگفتن الکی میگی تا عکس گرفت و عصب کشی کرد😐
توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!! 😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
حتما برو والا من یه دندونم سیاه شده بود هررر چی میگفتم درد داره میگفتن الکی میگی تا عکس گرفت و عصب ک ...
من خودمم دارم میبینم خرابی دارم
کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیدهرو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!! 😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
عجب دکتر خنگی عکس تکی برات ننوشت همونجا بندازی از اون دندون عقبت؟
عکس کامل برده بودم بابا