2777
2789

خوابگاه اجازه نمیده برم بیرون 

به جز آنتی بیوتیک (سفکسیم و آموکسی) هیچی دارو ندارم 

چی کنممممممممممم

لطفااااا یه چیزی بگید که به کلاس ۸ فردا صبح برسم 

🍦🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون آموکسی سیلین رو بخور از هم اتاقی هات استامینوفن بگیر یا زنگ بزن به مسیولای خوابگاه برات استامینوفن بیارن ، توی کل اون خوابگاه یه اتاق نیست استامینوفن داشته باشه ؟ توی اتاقای دیگه دوستی نداری ؟ 

اگه هیچ کدوم نمیشه اسنپ ببین محدوده ای که هستی رو پوشش میده سفارش بده برات دارو میاره 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
همه خوابن  خجالت میکشم بیدارشون کنم

بابا یکی رو بیدار کن این چه حرفیه اونا هم یه روز به کمک تو احتیاج پیدا میکنن یکی که بدخواب نیست و می‌تونه بعدش دوباره راحت بخوابه رو نشون کن برو سراغش من فکر کردم هم اتاقی هات هیچ کدوم مسکن ندارن 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است