2777
2789
عنوان

تجربه سفر هوایی با نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 26 پست
نه ...اگه بخواد شیطنت کنه میتونین از مهماندارهای هواپیما کمک بگیرین و اینکه بعد یه نیم ساعت براش خور ...

البته بچه های برادرم هم هستن امیدوارم اونا سرگرمش کنن

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه پسرت یه بازی یافیلم جدید دانلود کن روگوشیت توهواپیماواسه اولین بار بده بازی کنه یاببینه که واسش ...

اهل بازی نیست همون کارتون باید بریزم توی گوشی

هفته پیش  دختر دوسالم تو پرواز موقع نشستن گوشاش کیپ شد من متوجه نشدم انقد گریه کرد تا یه آقا نو ...

متاسفانه اصلا نقاشی دوست نداره 😖 پس به پسرم هم نوشیدنی بدم خوبه با نی بخوره 

اهل بازی نیست همون کارتون باید بریزم توی گوشی

خب یه چیزی که واسش جذاب باشه دانلود کن توهواپیما نشونش بده باهاش سرگرم شه

دوستان کاربری دست دوتاخواهره یه متاهل ودارای دوفرزند یکی مجرد.....
متاسفانه اصلا نقاشی دوست نداره 😖 پس به پسرم هم نوشیدنی بدم خوبه با نی بخوره 

پس همون حرف یکی از کاربرا که گفتن بازی یا فیلم جدید بریز رو گوشی انجام بده 

اره برا دختر من که خیلی زود جواب داد 

براش شیر یا آب میوه بگیر ببر 

خدااااای ممنونم برای دادهها و نداده هات😘🥰
آره چون گوششون میگیره و کیپ میشه باید شیر داد پستونکم خیلی خوبه.پسر شیطونتم‌بهش گوشی بده بازی کنه یا ...

اهل بازی با گوشی نیست. با کارتون و خوراکی و برادر زاده هام باید سرگرمش کنم 

جواب کاربرای باتجربه نی نی سایت در این مورد رو میتونی با کلیک روی لینک زیر ببینی. من سوالت رو اونجا نوشتم.
https://kidiba.ir/topic?question=کسی تجربه سفر هوایی با نوزاد رو داره؟ دخترم ۷ ماهشه. چکار میشه کرد که توی هواپیما اذیت نشه؟ اینکه میگن موقع بلند شدن و نشستن هواپیما به بچه باید شیر داد درسته؟

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.