2777
2789
عنوان

تجربه سفر هوایی با نوزاد

1083 بازدید | 26 پست

سلام مامانای گل. کسی تجربه سفر هوایی با نوزاد رو داره؟ دخترم ۷ ماهشه. چکار میشه کرد که توی هواپیما اذیت نشه؟ اینکه میگن موقع بلند شدن و نشستن هواپیما به بچه باید شیر داد درسته؟ راهکاری واسه پسر ۴ ساله شیطون دارین؟ 🙄

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸

بله حتما گوشش ميگيره درد گوش ميشه بهتره اون تايم خواب باشه و پستونك بخوره 

٤ساله هم كنترلش كن يكي دوساعته اگه داخليه 

خارجيم مانيتور برنامه كودك ميزارن

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

ما حدود 8 سال پیش با یه بچه 6 ماهه تو یه سفر هوایی تا کیش رفتیم....اینکه باید شیر داد رو نه شنیدم نه دیدم
اما بچه 4 سالتون بره محیط هواپیمارو ببینه اروم میشه و اینکه اگه بخواد شیطونی کنه خود مهماندارها بهش میگن که بشینه تا هواپیما پرواز کنه...
نگران نباشین

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولا که دوتا بچه کوچیک داری خیلیییییی سخت تره مسافرای دیگه خیلی کلافه میشن😬 دختر من ۱ سال و ن ...

پدرم داره همه بچه ها و نوه هاشو می‌بره مشهد دلم نمی‌خواست سفر با خانواده رو از دست بدم 😅 امیدوارم بچه های من حالشون بد نشه

هفته پیش  دختر دوسالم تو پرواز موقع نشستن گوشاش کیپ شد من متوجه نشدم انقد گریه کرد تا یه آقا نوشابه با نی بهش داد یه مک زد کاملا آروم شد 

دفتر و کتاب نقاشی براش ببر  

خدااااای ممنونم برای دادهها و نداده هات😘🥰

واسه پسرت یه بازی یافیلم جدید دانلود کن روگوشیت توهواپیماواسه اولین بار بده بازی کنه یاببینه که واسش جذاب باشه و سرگرم بشه

دوستان کاربری دست دوتاخواهره یه متاهل ودارای دوفرزند یکی مجرد.....

بچه من‌دوماه و نیم بود رفتم کیش خود مهماندار بهم گفت شیرش بده وقت بلند شدن و نشستن و گفت گوشش و اصلا نگیر بدتر میشه برای اون یکی بچت هم تو موبایل یه کارتونی چیزی بزار بچهام کوچیک‌تر بودن من براشون میزاشتم

ما حدود 8 سال پیش با یه بچه 6 ماهه تو یه سفر هوایی تا کیش رفتیم....اینکه باید شیر داد رو نه شنیدم نه ...

آره اوایل میشینه اما میترسم نتونه دو ساعت یه جا آروم بگیره 🙄

بچه من‌دوماه و نیم بود رفتم کیش خود مهماندار بهم گفت شیرش بده وقت بلند شدن و نشستن و گفت گوشش و اصلا ...

پس شیر دادن درسته. ممنون از راهنماییتون 

آره اوایل میشینه اما میترسم نتونه دو ساعت یه جا آروم بگیره 🙄

نه ...اگه بخواد شیطنت کنه میتونین از مهماندارهای هواپیما کمک بگیرین
و اینکه بعد یه نیم ساعت براش خوراکی میارن ...سرگرم خوردن میشه...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃