oo_oo مدیر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 10336 عنوان خواستگار دارین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 46 پست میخوام بدونم الان کلا پسرا میرن خواستگاری یا نه؟ قبلا که خیلیی بچه بودم یادمه پسرای فامیل تند تند میرفتن خواستگاری الان فکر کنم کمتر شده خودمم تاحالا هیچی نداشتم همونی که خیلی نایسه هستم😌 1402/08/08 | 13:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مربا۸۴ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2972 ایشالا که خیره😂😂😂 ایشالا😂😂😂 *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
400susan عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3410 😂😂😂 چه جالب فکر نمیکردم زبان هم دخترا بیشتر باشن کلا توی هنه رشته ها دخترا زیادترن به جز ... من به هر کی میگم تعجب میکنه میگه زبان که پسراهم میرن تقریبا🤦🏽♀️😂شایدم رشته مترجمی بیشتر برن آخه برای من آموزش زبانهوالا تو خوده دانشگاه هم تردد میکنم اصن انگار کسی منو نمیبینه 😂💔