2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بدون کلاس ورزش بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 47 پست
ن عزیزم دوستم الان ده روزه زایمان کرده و ماماهمراه هم گرفت..من خودم توبیمارستانم اصلا همچین قانونی ن ...

یه مطب هست که ماما همراه معرفی می کنه و قرارداد میبنده، حالا این حرفو به من می زنن. خودم میتونم خصوصی از یه ماما بخوام ماما همراهم بشه؟

پیراهن سیاه عزای تو یا حسین/ عشاق را به روز جزا روسفید کرد
یه مطب هست که ماما همراه معرفی می کنه و قرارداد میبنده، حالا این حرفو به من می زنن. خودم میتونم خصوص ...

برو تو بیمارستانی ک میخوای زایمان کنی اونجا بگو من ماماخصوصی میخواد ی نفر رو بهت معرفی میکنن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهان اره اونجا سرده ..عزیزم تو خونه راه برو طوری نیست 

البته روز میتونم برم من معمولا غروب میرم. 

برو تو بیمارستانی ک میخوای زایمان کنی اونجا بگو من ماماخصوصی میخواد ی نفر رو بهت معرفی میکنن.

مرسی گلم. بعد هزینش بیشتر میشه؟ قبول می کنن حتما؟ ماما همراه و ماما خصوصی فرق دارن؟ 

البته روز میتونم برم من معمولا غروب میرم. 

روز برو عزیزم.شما مگه پزشک زنان نمیرفتی.مگه همون پزشک زایمانت نمیگیره.من ی خواستگار داشتم برا مریوان بود خیلی میخواست منو .اما وقتی فهمیدم سنی هست و من شیعه یکم دو دل شدم ..و دیگه کلا بهم زدم

میگن قانون جدید اومده، بیمارستان قبول نمی کنه

شایدم همینطور باشه عزیزم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

اینکه میگن قانون اومده که هر کی ماما همراه میخواد باید کلاس ورزش رفته باشه منشیه میگفت قانون جدیده، دو ماهه اومده. نمی دونم دیگه

اینکه میگن قانون اومده که هر کی ماما همراه میخواد باید کلاس ورزش رفته باشه منشیه میگفت قانون جدیده، ...

ن عزیزم اولا ک ماما خصوصی یا ماماهمراه باید زیر نظر بیمارستان باشه.چون فقط اونا مجوز دارن هرکسی ک نمیتونه بیاد

چقدر زیاد. ماما همراه یه تومن میگیره

ن عزیزم من ۴سال پیش ماماهمراه۵۰۰میگرفت البته من اصفهانم.عزیزم چ کاریه بزار وقتی دردت گرفت ببرنت بیمارستان همونجا زایمان کن اونوقت هیچ هزینه ای ازت نمیگیرن همون کاری و واسط میکنن ک ماماهمراه انجام میده

روز برو عزیزم.شما مگه پزشک زنان نمیرفتی.مگه همون پزشک زایمانت نمیگیره.من ی خواستگار داشتم برا مریوان ...

نه ما شیعه ایم. چرا من پیش دکتر زنان میرم اما برای زایمانهای طبیعی خودش نمیاد میده دست ماناها که اکثرا تازه کارن. برای سزارینای اجباری مثل بریچ و عرضی اینا خودش میاد. حالا من بچم بریچ بود از بس پیاده روی کردم سفالیک شد 😅

ن عزیزم من ۴سال پیش ماماهمراه۵۰۰میگرفت البته من اصفهانم.عزیزم چ کاریه بزار وقتی دردت گرفت ببرنت بیما ...

خب بذارم به وقتش برم هر چی مامای تازه کار و نابلده میاد سراغم

[QUOTE=315635129]نه ما شیعه ایم. چرا من پیش دکتر زنان میرم اما برای زایمانهای طبیعی خودش نمیاد میده دست ماناها که اکث ...[/QUOTEمن دکتر زنانم ززایمانم وگرفت..حالا ان شاالله ک راحت زایمان کنی ک ب هیچ کدوم ازایناهم احتیاجی نداشته باشی

2810