2777
2789
عنوان

چرا نمیزنید تو دهن ماما ها و پرستارای بیمارستان دولتی وقتی ک...

| مشاهده متن کامل بحث + 3172 بازدید | 114 پست
نه بیمارستان قائم مشهد دستگاهه رو پرستاره چک نکرده بود درسته یا نه  فکر کن اکسیژن نداشت و خواهر ...

ب اون کاربر بگو ک میگه شما ها عرضه ندارید حق اینا رو بزارید کف دست ،،انگار همه چی سر جای خودشه ،مونده  فقط پرستار رو ادب کنیم و مهربان 

ببین گیر کی افتادیم ،،،،برو بابا حوصله داری ،،اولین ریپ رو تو بیکار زدی،،،دیکه نزن

بیخی ولش کن نمیخاسم نظربدم گفتم بگم گنداخلاقی ومغروربودن من معروفع روززایمانم میگفتم دگ کسی حق نداره ب من چیزی بگ وااای نگم براات بیمارستان دولتی ماماوپرستاریاهرچی سگ و.....چون جیغ میزدم بحال خودم گذاشتع بودنم تویه اتاق دربسته ک بمیرم ازترس جیغم درنمیومدک نکنه کاری نکنن برام وبیان کمکم کنن زودبچع دنیابیادک دارم میمیرم....حالت عادی بودم ....دهنشون کاملن میفهمم چی میگی حرفای مغزهای کوچک زنگ زده رو ول کن

زهرمار🗿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخی ولش کن نمیخاسم نظربدم گفتم بگم گنداخلاقی ومغروربودن من معروفع روززایمانم میگفتم دگ کسی حق نداره ...

دقیقا از ترس اون بچه و نفس هایش و لج اونا ‌ کن کاری ،بابا عزیز ترین چیزت دست اوناست  و دست وجدان و درستکاری اونا ،،،بعد بریم تو اون حال ک با مرگ داریم یه قل دو قل بازی میکنیم بشیم کوماندو،،،

دقیقا از ترس اون بچه و نفس هایش و لج اونا ‌ کن کاری ،بابا عزیز ترین چیزت دست اوناست  و دست ...

درکت کردم همشومیفهمم چی میگی ......حالادقیق یادم نمیاد اون وسطا یچی جوابشودادم سربخیع زدن ازعمداشتب بخیع زد ک افتادم ب خونریزی بعدش بازبازکرددوباره بخیع زد...ادم اونموقع چ حالی داره برینع فق ب فکرسنگ قبرشع چون دلش میخادبمیره فق

زهرمار🗿
محتاج تویی بفهم من محتاج نیستم تو محتاج بنده ناچیز هستی ریپ نزن برو رد کارت فکرای احمقانت هم ببر برا ...

تو که اقد عصبی هستی چرا گذاشتی بچه دار بشی مگه سزارین به پرستار احتیاج نداری بنده خدا اروم داره حرفش میزنه ریپ میزنی با عصبانیت جواب میدی مگه مقصر کادر درمانه شما درد میکشین انتظار دارین ناز شما رو بخره 

برای چی بزنن تو دهن پرستارها و.. کم زحمت میکشن کم دردسر داره شغلشون اگه اینطوره یا نذارین بچه دار بش ...

وظیفشونع حقوقشومیگیرن وهرچیزدگ ای پرستاریامامانشدن هرهروکرکر راه بندازن بیکاروعلاف ربطی ب خصوصی ودولتی نداره ک متاسفانه اینطوری نی

زهرمار🗿
همین کارا کردین همشون دارن مهاجرت میکنن بزودی باید برای ی دکتر رفتن التماس کنین 

میش چرتوپرت نگی وقتی چیزیونمیدونی ودرک نکردی توخودتم توهمین کشور زندگی میکنی

زهرمار🗿
وظیفشونع حقوقشومیگیرن وهرچیزدگ ای پرستاریامامانشدن هرهروکرکر راه بندازن بیکاروعلاف ربطی ب خصوصی ودول ...

روزی چن تا زایمان همش سرو صدا جیغ و.. الانم خیلی خیلی تعدادشون کم شده اکثرا بخاطر حقوق کم مهاجرت میکنن تا الانم این همه باهاشون برخورد داشتم و زایمان و‌‌ .. هیچ مشکلی نداشتن بعضی از زنا فک میکنن وظیفه پرستارا هست درد زایمان کم کردن یا مقصر اینا هستن که درد میکشن

روزی چن تا زایمان همش سرو صدا جیغ و.. الانم خیلی خیلی تعدادشون کم شده اکثرا بخاطر حقوق کم مهاجرت میک ...

ن بحث مااین نیس بحث ماحرفای زشتشون وبی احترامیاشونه ....خب زن زائووضعش خراب درد بچع حال خرابی زایمان ایناهمش ب کنارخب یکمیم اونادرک کنن 

زهرمار🗿