2777
2789
سلام به مامان های گل تیر 90
من هم اگه خدا بخواد مامان تیر 90 هستم الان هم آخر هفته ی هفتم هستم.
تارا جونم در مورد کندر سؤال کرده بودی. برای هوش بچه خیلی خوبه. در کتاب ریحانه ی بهشتی نوشته در ماه سوم هر روز ناشتا به اندازه یک دانه عدس کندر خورده شود. البته گفته کندر خوردن برای افرادی که در مناطق خشک و کویری زندگی می کنند توصیه نمی شود.
مامان های گل اگه تا حالا کتاب ریحانه ی بهشتی رو تهیه نکردید حتماً بخرید. خیلی کتاب خوبیه. دستورات غذایی و عبادی هر ماه رو توضیح داده. کتاب ریحانه ی بهشتی در واقع یک برنامه اخلاقی، عبادی، پزشکی و تغذیه از قبل از انعقاد نطفه تا پایان شیردهی است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلام . من تازه عضو سایت شدم و اگه خدا بخواد منم مامان تیر 90 میشم. الان تو هفته 5 هستم . هفته پیش رفتم آزمایش دادم یعنی روز 31 سیکلم بود بتام 185 بود . دکترم گفت این بتا کمه و سونوم کرد گفت الان ساک بارداری دیده نمیشه برو هفته بعد بیا و احتمال داد که خدای نکرده بارداری خارج رحمی باشه . خیلی خیلی نگرانم از هفته پیش آروم و قرار ندارم تا 3 شنبه بشه و دوباره برم سونو. تورو خدا برام دعا کنید که همه چی ok باشه.
سلام اصلا نگران نباش من توی همون روزی که میخواستم پر بشم آز دادم و بتام روی 213 بود که دکتر گفت چند روز از پریودیت میگذره گفتم تازه امروز بوده گفت پس خوبه و بتا هر 24 ساعت دوبرابر میشه در مورد سونو هم من هم رفتم گفت حداقل باید یک هفته از پر گذشته باشه تا چیزی نشون بده اصلا نگران نباش منم مثل تو بودم و فکر کردم اصلا باردار نیستم و الکیه الان 8 روز از پرم میگذره و دارم مطمین میشم تازه دوشنبه میخوام برم دکتر
سلام به مامان های تیر ماه امیدوارم حال همتون خوب باشه و خدا نی نی هاتون رو براتو نگه داره .
آنجل جا من هم همش خوابم میاد و بعضی روزها حالم خیلی بد هست و بعضی روزها بهترم و همش دراز میکشم و نشستن برام سخته و حالت تهوع که دیگه نگو البته خیلی دلم چیزهای شیرین میخواد اگه کسی میدونه اینها علامت چه جنسیتی هست لطفا بگه مرسی.
سلام سلام صد تا سلام

نازی فاطمه جون تا جایی که من شنیدم علایم دخمله مبارکههههههههههه البته خیلی هم صددرصدی نیست ولی خب نقل قول از مادربزرگاست دیگه
درعوضش من همش چیزای ترش می خوام اما یه پسر دارم بدم نمیاد دختر شه تا خواست خدا چی باشه

دیبا جون نگران نباش ان شاا....... که همه چیز عالیه بی خبرمون نزار
2810