2777
2789
تبسم جونم سلام ، امیدوارم حالت خوب باشه ، ببین وقتی آی دی یاهو را باز می کنی زیر گزینه ی contacts علامت + با یه نمای کوچولو از آدم هست وقتی روی اون کلیک کنی صفحه ای میاد که می گه آی دی مورد نظر مثل setti_sara را وارد کنی و بعدش next , next , next تا به پایان برسه همین !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم خوبین؟؟من امروز یه ذره حالم خوبه ...اشپزی کردم.....کار خونه کردم.....خلاصه کلی کار کردم....دیشب سیرابی خوردم میگن برا تهوع خوبه ...جدی هم انگار خوب بود
سلام دوستاس گلم. من خوبم. تا الان که خدارو شکر تهوع نداشتم. مشکلاتم همون گرفتگی عضلات و پادرده که گفتم. تبسم جان تارا درست می گه. در کل بدن یه انسان روزانه 800 تا 1200 میلی گرم کلسیم نیاز داره که ا لیوان شیر یا ماست حدود 300 میلی گرم کلسیم داره. البته مواد غذایی دیگه هم کلسیم دارند. مثلا کلم بروکلی بیشترین میزان کلسیم رو توی میوه جات و سبزیجات داره البته میزان کلسیمش در مقایسه با مواد لبنی کمتره. اگه شیر نمیتونی بخوری حتما مواد دیگه مثل ماست، پنیر و کشک رو جایگزینش کن. فقط مواظب باش کشک خیلی شور نباشه. دوستهای گلم خیلی مواظب مقدار نمک و چربی که توی غذاتون هست باشید. این دو ماده منشاء بسیاری از بیماریهای دوره بارداری مثل مسمومیت بارداری(توکسمی) و فشار خون بالا هستند.
سلام بچه ها جون خوبین....وای.... الان همسرم جواب ازمایشم رو اورده..نگران شدم از چند تا چیز ...تو رو خدا اگه میدونین کمکم کنین...ذکترم برا 19 این ماه بهم وقت داده یعنی 12 روز دیگه...من تا اون موقع دق کردم..گروه خونیم آ منفیه...به نظرتون خوبه این گروه خونی؟برا جنینم عزیز دلم ضرر نداره...؟؟؟بعد w.b.c ادرار که باید بین 4 تا 10 باشه و برا من10.9 هست و کنارش زده H که یعنی زیاد و M.C.V که باید 80 تا 95 باشه و برا من96 هست .....ایتا اعصاب منو خورد کرده ..کسی میدونه ایتا یعنی چی؟؟دیگه دستم به هیچ کاری نمیره...احتمالا یه چیزیمه نه؟؟؟؟؟
سلام هیوا جان عزیزم نگران نباش ، چیزیت نیست، اما برای این که خاطرت رهتبش با یه آزمایشگاه تماس بگیر حتما اونها بهت میگن که مربوط به چی‌ هستش البته از دکتر آزمایشگاه سوال کن، موفق باشی‌ ، حتما خبر بده، خدانگهدار
برای شناخت آدمها کافیه فقط یک بار بر خلاف میلشون عمل کنی ....آپلود عکس
انجلا جون تا الان فهمیدم که گروه خونم که منفیه...هیچ موردی نداره و برا بارداری دوم باید یه امپول رگام بزنم ...که من اگه خدا بخواد و این نینیم به دنیا بیاد دیگه نینی نمیخوام....ولی از چیزای دیگه سر در نیاوردم...فکر کنم عفونت ادراره ولی کمه