2777
2789
میدونید بچه ها منم همینطوریم خوب ولی چی کار میشه کرد خوب کسی نیست که نازمون بخر یکی مثل من شبا که همسرم مییاد انقدر خسته و داغون که دلم نمی یاد چیزی بگم مثلا همین دیشب سر موضوعی می خواستم بزنم زیر گریه ولی خودمو کنترل کردم گفته اشکال نداره بخاطر نی نیم گریه نمی کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای نازنینم. تبسم جان بعضی از این تغییرات طبیعین و به خاطر باردارین. ولی تو هم سعی کن سرگرمی های مفید برای خودت درست کنی تا از این حالتها بیای بیرون. اگه براداریت پرخطر نیست می تونی ورزش کنی. بهترین ورزش هم شنا و پیاده رویه. عزیزم توی صفحه های قدیمی تر در مورد این مسائل خیلی با بچه ها حرف زدیم اگه حال داشتی برو بخون.
بچه ها این یه سایت مفیده که مطالب علمی و جالبی رو به صورت یه نشریه الکترونیکی منتشر می کنه. می تونید فایلهای pdf اونو دانلود کنید و سر فرصت بخونید. کلی هم مطلب درمورد بارداری و بیماریهای زنان داره. یه سر بهش بزنید. www.vista.ir