2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه مادران تیرماهی

منم مامان تیرماهی هستم بهتر نیست یه کم هم ازخودتون بگید تابیشتر با هم آشنا شیم اگه خدا بخواد برای همیشه واگه نه لااقل نه ماهی و از درکنار هم بو دن فیض ببریم
2805
خودم شروع می کنم

من سی ویک سالمه یه پسر هفت سال و نیمه دارم ،، بارداری دوممه تازه یک هفته ای هست که می دونم باردارم ،، هنوز سونو ندادم اما آزمایش بتا دوتا به فاصله دو روز دادم که خدارو شکر نتیجه عالی بود قراره دوهفته دیگه برم برای سونو دکی گفت احتمالا قلب دیده بشه ان شاا.......... که همین طوره
شیرین ، سایه و آیسان عزیز از آشنایی تون خوشبختم

شیرین جون منم کمر درد داشتم اما الان بهترم ولی زیر دلم دردمی کنه گاهی هم دردای پری دارم که دکی گفت طبیعیه

سایه جون من یه پسردارم بدم نمیاد دختر بشه اما خب اول سالم و صالح بودنش برام مهمه تاخواست خدا چی باشه

شماها بتاتون چند بود؟؟؟؟
سلام من از بی بی چک استفاده کردم دو خط افتاد بعد رفتم آزمایش خون که مثبت بود ولی گفت درصد هورمونت پایین آخه من یک روزم پریودیم عقب نیفتاده بود که آزمایش دادم و روی 213 بود ولی جز کمی کمردرد و زیر دلم درد میکنه گاهی هم تیر میکشه و کمی لکه بینی علایم دیگه ای نداشتم آخرین پریودیم هم 25 مهر بود
2810