2777
2789
سلام به همگی من فقط یه آز انجام دادم که برای هپاتیت و سرخچه بود و آز ادرار برای کارکرد کلیه ها نه سونو خاصی نه آز خاصی شاید به کسانی این آزمایشات رو میدن که با همسرش نسبت فامیلی داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج من فامیلیه . اما در این مورد تفاوت ازدواج فامیلی و غیر فامیلی فقط 3 یا4% هستش یعنی این اتفاق ممکنه خدایی نکرده تو ازدواج های غیر فامیلی هم بیفته. دکتر من گفت که این سونو رو برای همه انجام می دیم فرقی نداره. این رو 2 تا دکتر تو حاملگیم بهم گفتن. اینجا که تبلیغات در این مورد خیلی زیاده که مخاطبشون همه خانمهای باردار هستن. ایشالا که کسی این مشکل رو نداره ولی حتماً با دکترتون مشورت کنین. چون اگه مدتش بگذره دیگه معلوم نمیشه
متخصصان دپارتمان زنان و زایمان کینگ کالج در انگلستان می گویند عدم مشاهده استخوان بینی در سونوگرافی هفته های 11 تا 14 حاملگی شاخص مطمئنی برای تشخیص سندرم داون در مراحل ابتدائی بارداری است.از آنجا که 73% مبتلایان به سندرم داون در این دوره هنوز استخوان بینی تشکیل نشده است عدم مشاهده آن در سونوگرافی برای تشخیص زود هنگام ناهنجاری معیار مناسبی محسوب میشود. سندرم داون یا تریزومی 21 با شیوع یک در هشتصد تولد زنده در ایالات متحده شایعترین ناهنجاری کروموزومی نژاد انسانی است.این نا هنجاری بااستفاده از آمنیوسنتز از هفتهشانزدهم بارداری به بعد قابل تشخیص است اما سال هاست که محققان با توجه به عورض آمنیوسنتز از در پی یافتن روش کم خطر و قابل اعتمادی برای تشخیص زود هنگام آن هستند. سندرم داون در فرزندان مادران با 35 سال به بالا شایعتر است. در گزارش این محققان آماده است : استفاده از سونوگرافی در هفته های 11 تا 14 حاملگی برای جستجوی استخوان بینی روش مطمئنی است که در صورت بهره گیری از آن به صورت غربالگری امکان تشخیص زود هنگام سندرم داون را برای پزسکان فراهم می آورد.
انواع سندرم دان: بطور کلی سه علت خاص برای این بیماری شناخته شده است: 1 )- سه تائی بودن کروموزوم شماره :21 که علت عقب ماندگی ذهنی افرادی که کروموزوم شماره 21 انها 3 تا است هنوز دقیقا شناسایی نشده ولی رابطه بسیار بالایی با سن مادر دارد. اماری که گرفته شده است نشانگر این است که اگر سن مادر بین 25-15 سال باشد امکان تولد سندرم داون یک پانصدم و سن 25- 35 حدود یک هزارم , سن 40- 35 حدود یک صد و پنجاهم و سن 40 به بعد حدود یک هفتاد و پنجم است. 2 )- جابجایی کروموزوم ها در کمتر از 50 درصد از افراد مبتلا به سندرم داون علت جابجایی کروموزومی است . بدین شکل که یکی از جفت کروموزومهای 21 روی کروموزوم 15 و گاهی روی کروموزوم 13 و یا 22 می نشیند. 3)- چسبندگی کروموزومها:
سلام دوستای خوبم. خوبید؟ من از سفر برگشتم. اول نشستم همه صفحه هایی رو که نبودم خوندم. می بینم که دوستای جدیدی به جمعون اضافه شدن ورودشونو به جمع مامانهای تیر ماهی خوش آمد می گم. امروز کلی کار داشتم تازه کارهام تموم شد! خدا رو شکر حالم خیلی خوبه.
سلام
آنجلای عزیز منظورت آزمایش خونه یا سونو گرافی؟ من چون ازدواج فامیلی دارم هم آزمایش خون دادم هم سونوگرافی. از دکی بپرس
سونو که چیزی نیست منتها اگه نی نیت شیطونی نکنه. نی نی من که یکم ما رو دست به سر کرد. آخه دستشو آورده بود بالا کنار بینی ش برای همین دکتر نمیتونست ببینه. مجبور شدم یکم که پهلو به پهلو شم. بعد هم گفت که بین سونو و آزمایش خونی که نوشتم نباید فاصله زمانی زیادی باشه. چون نیاز نیست ناشتا باشی همین الان برو آزمایشگاه خون بده. ولی دقیقاً نمیدونم اسم آزمایش چی بود. هنوزم جوابشو نگرفتم سه شنبه جواب میده. دعا کنین مشکلی پیش نیاد.
مرسی عزیزم
هزینه سونو حدوداً 30هزار تومن و هزینه آزمایش اگه اشتباه نکنم حدوداً 50 یا 60هزار تومن و این همون آزمایش غربالگریه. اما در مورد دهانه رحم چیزی بهم نگفت. تو هم مراقب خودت باش خانمی.
سلام تارا جان مرسی‌ عزیزم، راستش همون مشکل معده از همه رقمش و حالت تهوع و بالا آوردنو کلا همه چیز دیگه کلافم کرده دیگه نمیتونم چیزی بخورم و بیحال شدم حسابی‌، راستش دکتر من چینی‌ هستش و خیلی‌ حساس به این موضوع برداری برای همین فکر کنم آزمایش کامل نوشته البته من از د وستم شنیدم تو ایرانم برای خیلی‌ها انجام میدن و هرکسی که خودش بخواد خیال خودت راحت می‌شه دیگه

موفق باشی‌ عزیزم برام دعا کن لطفا خدانگهدار

راستی‌ در مورد عرق نعناع مطمئنی که ضرر نداره آخه من دارم میخورم الان

برای شناخت آدمها کافیه فقط یک بار بر خلاف میلشون عمل کنی ....آپلود عکس
سلام به همگی انجل عزیز نگران نباش مشکلی عرق نعنا ایجاد نمیکنه البته میدونی که همه چیز متعادلش خوبه و زیادش مضره منم جدیدا کم اشتها شدم و حالت تهوع ندارم ولی اگه حالتش بگیره بالا میارم هفته ای یک بار برام اتفاق میفته
2810