2777
2789
عنوان

پسرم میگه من چیکار کنم بچه ها باهام دوست بشن؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 25 پست
یا اگه تونستی دم در مدرسه والدینشون رو ببینی نزدیک شو سلام و احوال پرسی کن شاید  با نزدیک شدن ش ...

ده سالشه. پنجمه. 

تو همسایگی خودمون دوست زیاد داره، ولی یکم مغروره بچه ها باید صداش کنن تا بره بازی،  بعضی وقتها خودم پیش قدم میشم بهشون میگم تا صداش کنند

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه کوچیک و غرور .. خودش آسیب میبینه 

به نظرتون چیکار کنم تا نترسه طرد بشه یا غرورش بزاره کنار

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    
منم از اینا بودم که تو مدرسه هیچ دوستی نداشتم البته خودم خیلی درونگرا و  مغرور بودم

اذیت نمیشدی؟ 

من خیلی برونگرام باهمه کس میتونم ارتباط برقرار کنم نمیدونم به کی رفته

زمان ما رفیق شدن خیلی اسون بود بچگی

همه با بغل دستیاشون رفیق بودن

یا مثلا میرفتیم میگفتیم: دخترخانوم میشه باهام دوس شی؟ اونم میگف باشه

خیلی دوران قشنگی بود

بچه های این دوره زمونه رو نمیشناسم

شاید مغرور تر شدن

من فکر می کنم پسر شما خیلی کم حرف می زنه

بله خیلی کم حرفه 

زمان ما رفیق شدن خیلی اسون بود بچگی همه با بغل دستیاشون رفیق بودن یا مثلا میرفتیم میگفتیم: دخترخان ...

پسرم میترسه از دوست شدن با بچه ها. تابستون بچه ها بیرون فوتبال بازی میکردن اونم از پنجره نگاشون میکرد منم میگفتم برو باهاشون بازی کن میگفت نه.  اگه نخوان با من دوست شن چی؟!  حتی میترسید منم بهشون بگم اونا بگن نه 

منم حرفشو گوش ندادم یکی از بچه ها که از همه بزرگتر بود صداش کردم بهش گفتم الان میاد پیشتون اونم بازی بدید اونم گفت باشه.. بعد اون همه ش می امدن زنگ خونمون میزدن بیا با ما بازی کن..  

خیلی پسر خوبیه اصلا بچه هارو اذیت نمیکنه واسه این دقت دادم همه بچه ها دوست دارن باهاش دوست بشن فقط مشکلش اینه نمیتونه خودش پیش قدم بشه واسه دوست شدن