2777
2789

پسرم میگه تو کلاس هیچ دوستی ندارم تنهام.  میخوام با بچه ها دوست بشم ولی بلد نیستم 

میگه مامان من باید چیکار کنم بچه ها باهام دوست بشن بهم یه راه حل بگو!! منم هیچی ذهنم نمیاد 

شما راه حلی دارید بهم بگید خیلی برای پسرم ناراحتم هیچ دوستی نداره

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    
الهی من بمیرم 🥺🥺  دو روزه احساساتم بهم ریخته الآنم نشستم برای پسرتون گریه میکنم 🥲🥲😭

آخه عزیزم 😍♥

خودمم براش ناراحتم.  موندم چی بگم بهش

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بگو مهربون باش اما کسی زور گفت گوش نده، اگر کسی ازت کاری خواست که نتونستی بله نگو، بامعلمش صحبت کن پیش دانش اموزی بزاره که باهاش دوست بشه. بگو توی بازی خودش بره نزدیک بچه ها و بگه منم بلدم بیام بازی... اگر دوستش پاکنی چیزی نداشت امانت بده.... 

خوبه که ولی همه چی با یه سلام شروع میشه منم دوستای زیادی ندارم ولی همشون بخاطر هنر باهام حرف میزنن منم خوشم نمیاد دورم جم میشن اگه بغل دستی داره که خوبه یکم شوخ طبع باشه یکمم تقلب رسون این دیگه صدتا دوست پیدا میشه 

blackpink 
سلام بگو مهربون باش اما کسی زور گفت گوش نده، اگر کسی ازت کاری خواست که نتونستی بله نگو، بامعلمش صحبت ...

میگم از کی خوشت میاد توکلاس. اسم یکی از بچه هارو آورده میگم برو بهش بگو بیا باهام دوست بشیم میگه آخه بگه نه من نابود میشم 🥲

میگم از کی خوشت میاد توکلاس. اسم یکی از بچه هارو آورده میگم برو بهش بگو بیا باهام دوست بشیم میگه آخه ...

الهی 

نمیدونم چرا بچه های الان چنین فکرایی تو سرشونه 

ما این شکلی نبودیم .بهم بگه نه نابود میشم یعنی چی 

به عنوان یه بچه نباید انقدر براش مهم باشه 

ما همیدیگه رو میدیدم عین خر ذوق میکردیم 

ولی الان دختر خاله های کوچیکم هر کدوم یه جا میشنن منتظرن اون یکی بیاد سمتشون 

غرور برای بچه ها خوب نیس 

بنظرم اول اینو از سرش بنداز .بهش بگو چ اشکالی داره نه بشنوی .اگه یکی از تو یچی بخواد و دلت نخواد این حق رو داری بگی نه بقیه هم این حق رو دارن و اشکالی هم نداره 

یا اگه تونستی دم در مدرسه والدینشون رو ببینی نزدیک شو سلام و احوال پرسی کن شاید  با نزدیک شدن شما اوناهم به هم نزدیک شدن 

البته نه با هر کسی 

و خب من نمیدونم کوچولوی شما چند سالشه 

ولی اینا میتونن کمک کنن کلی 

الهی  نمیدونم چرا بچه های الان چنین فکرایی تو سرشونه  ما این شکلی نبودیم .بهم بگه نه ناب ...

الان به معلمش پیام دادم براش توضیح دادم ببینم معلمش چه جوابی میده

ناظمش بهش گفته بود برو به مامانت بگو تا یه راه حلی بهت بگه تا بتونی دوست پیدا کنی 

به معلمشون بگو کار های گروهی بهشون بده  کارای گروهی بچه هارو بهم نزدیک میکنه  یا مثلا خو ...

الان پیام دادم بهش،  ببینم چه جوابی میده

الان به معلمش پیام دادم براش توضیح دادم ببینم معلمش چه جوابی میده ناظمش بهش گفته بود برو به مامانت ...

معلمش میتونه کار های گروهی رو بیشتر کنه 

چند بار خوده معلمه گروه بندی کنه چند بار بچه ها خودشون تصمیم بگیرن با کی هم گروهی شن 

کلا کار گروهی خیلی خوبه